Булките Купуват & Продават за Сватбата е новата ни група, където Миналите Булки могат да продадат всичко, което им е останало от сватбата, а Бъдещите да купят на Добри Цени. Свободно можете да пускате постове за продажба с обявени Цени.

Всяка седмица ще правим Разпродажби на различни теми. Ще има разпродажби на Украса, на Кутии за Пликове, Обувки, Аксесоари за коса. Така лесно можете да намерите голямо разнообразие на едно място и на много добри цени.

Ще има и Разпродажби по градове. Например само за София, само за Варна и т.н., като в един пост можете да продадете всичко, свързано със сватбата, стига да се намирате в съответния град. Идеята е да си спестите куриера, да се видите лично и да пробвате, мерите, това, което купувате.

При Разпродажбите до определена сума, например Всичко до 20 лв., 50 лв. и т.н., качете всичко, което искате да продадете до тази цена, а Бъдещите Булки могат да намерят много добри бюджетни оферти.

Целта на групата Булките Купуват & Продават за Сватбата е да си размените помежду си материали и аксесоари за сватбата, които могат да влязат в употреба, вместо да се трупат и да заемат място в домовете ни. Така можете да си върнетe някаква част от вложените пари или ако ви предстои сватба, да намерите бюджетни решения и аксесоари в отлично състояние.

За всички, които искат да предложат Продуктите и Услугите си, Рекламата в групата е Платена. За повече информация се свържете с Админ.

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 
Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.
Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here