сватбена-фотосесия

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Здравейте отново! Реших да дам и своите препоръки за градинска/горска/домашна/бохо сватба с нисък бюджет.

булчински-венец
булчински-букет-бохо-сватба

Първо годината започна ужасно, знаете. До последно не знаехме ще има или няма да има сватба. Аз обаче, по време на карантината, не спрях да бера горски теменужки и направих домашни теменужени сладка като подаръци за гостите. Направих и домашни сапуни с различни горски цветя и билки, също за подаръци.

градинска-сватба
сватбени-подаръчета
сватбена-украса

Изградих цялата концепция и визия в главата си и тихичко си действах 😁 Не наех агенция, всичко направих сама с огромната помощ на две приятелки. И тук идва късметът! Открих изключителни професионалисти, които искам горещо да препоръчам.

Red Coral Kitchen & Catering бяха нашата кетъринг фирма, която приготви зверски вкусна домашна храна, бяха плътно до нас през цялата подготовка. Сега си давам сметка, че съм звъняла на Методи (управителя) в безумни часове от деня, но той всеки път беше насреща. Целият персонал беше на такова ниво, че останах наистина впечатлена. Само ще добавя, че имаме куче и котка, които нямаше къде да приберем. На готвачите и сервитьорите им се наложи, освен всичко друго, да гледат и две вечно гладни същества, и да опазят храната непокътната от тях. 😁 Когато гостите започнаха да пристигат и да ми подаряват подаръци и цветя, до мен застана неотлъчно едно от момчетата и поемаше всичко, което ми беше поднасяно. Бяха подредили даровете в една от стаите ни, а цветята грижливо наредени във вази. Когато се събудихме на следващата сутрин дворът и къщата ни изглеждаха така сякаш нищо не е имало. Всичко беше почистено и прибрано. Наистина препоръчвам горещо тези мили хора!

шатри-за-сватба
сватбена-украса
градинска-сватба

Не мога да не спомена и едно много талантливо момиче, което изрисува ръчно сватбените чаши, поканите и менютата. SimonaArt Великолепна е! И толкова сърце вложи във всичко!

ритуални-чаши
сватбено-меню-дизайн
сватбени-бутилки

Цените дотук са ясни – казах ви, че става дума за сватба с малък бюджет (под 10 000 лв, около 70 гости), но без компромиси в качеството.😉

Фотографът. Ооо, фотографът! Ivandov Photography Познаваме Иван от няколко години, винаги той снима семейните ни тържества. Затова бях категорична кой ще е човекът зад обектива на сватбата ни. Не знам как го прави! Винаги улавя най- удивителните мигове! Блестящ, блестящ Иван! ❤ Сами виждате!

ivandov.com

бохо-сватба
сватбени-снимки
сватбена-фотосесия

Роклята ми струва невероятната сума от 25 лв. и е от аутлет секцията на Ремикс (чисто нова, с етикет) 😉

градинска-сватба
булчински-букет
горска-сватба

За украсата вече казах – много, много труд, но всички предмети (сервизи, вази, каренца и покривки) носят много мили спомени, защото са от моето детство (повечето купувани или плетени от мама или завещани от баба).

сватба-шатри
градинска-сватба-шатри
градинска-бохо-сватба
украса-на-маси
украса-за-градинска-сватба
подаръци-за-гости

Водещият и DJ-ят бяха също повече от блестящи- Duzpata – The DJ for your party Толкова сме им благодарни за купона и страхотно настроение! ❤

Нежният и естествен грим е дело на Nadia Nicolas Makeup Artist/гримьор Страшно талантливо и мило момиче!❤

Ами май е това. Ако мога да съм полезна с още нещо, пишете, питайте 😉❤

градинска-сватба
сватбен-фотограф
сватбена-фотосесия-горска-сватба

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватба-бохо-стил
бохо-сватба
бохо-сватба
горска-сватба
заря-сватба

Снимките са публикувани със съгласието на фотографа им Иван Вандов от ivandov.com, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят работата му чрез препоръките на доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here