Помниш ли как си играехме като малки на булки с токчетата на мама и тайно обличахме нейните рокли…колко хубаво е, когато тази приказка от детството се сбъдне още по-красива, нали?

А помниш ли как си играехме на майки с бебета?

Да, да си имаш бебче е най-голямото щастие на света и следващ етап от живота след сватбата. Но знаеш ли действителността колко е жестока – статистиката казва, че всяка 3-та двойка не може да зачене, всяка 2-ра жена абортира, а всяко 10-то бебче се ражда недоносено, което крие риск за неговото пълноценно развитие на органи и системи! Да, хората около теб или приятелите ти вече знаят за тази болка и мъка, всеки ден се молят и надяват…да бъдат благословени с детенце!

сватбена-кития-за-дарения

Предполагам се питаш как може да им се помогне, как да си помогнем на нас самите, питах се и аз същото. А вярвам и, че не е необходимо да сме страдали, за да си помагаме, затова написах книгата „Щастлива и красива бременност като моята“, продажбите от която са на 100% за благотворителния проект Десислава Николова-„Подари щастие“.

сватба-кауза

Благодарение на читателите на книгата и десетки младоженци, които замениха цветята в сватбения си ден за книгата, успяхме да закупим и дарим техника за недоносени бебчета за 10 държавни болници по цялата страна – Червен бряг, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Видин, Хасково, Кюстендил, Видин, Разлог, Разград, Симитли. Предстои дарение за болницата в Асеновград. Видеа от всяко дарение, както и интервютата за националните медии може да видите в страницата на проекта. Събраната сума е над 100 000 лв. Всички младоженци получават безплатно бройки от книгата, за да ги подарят на техните гости.

кутия-за-дарения

Този проект е доказателство как обединени можем да допринесем за повече заченати бебчета, за по-спокойни бременности, за по-висок шанс да се развият като пълноценни хора недоносените бебчета. Техниката, която даряваме е скъпоструваща и непосилна за закупуване от държавните болници, а именно – кувьози, транспортни кувьози, кислородни бутилки и кислородни палатки, билирубинометри, пулсоксиметри, термолегълца с фото лампи, транспотрно термо легло за линейка за новородени, което е единственото в България. Това дава шанс на докторите да обгрижат най-малките герои по най-добрия и бърз начин, защото за тях всяка минута е от жизнено значение.

кауза-за-сватбата
кауза-за-сватбата

Благодаря на всички, които избират да помогнем в най-важния момент от живота младите двойки и техните бебчета! Нека има повече българчета, нека това щастие бъде във всеки дом! Заедно ще продължаваме да подаряваме щастие!

За да подкрепите каузата, свържете се с Десислава Николова на desinikolova.wordpress.com и във Facebook Десислава Николова-„Подари щастие“.

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 
Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.
Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.
сватбена-кауза

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here