Хей, аз като една вече минала булка, искам да споделя как ме изненада мъжът ми с последното ни преживяване свързано със сватбата. А именно получаването на сватбения филм, за който видеографът казваше че ще е готов средата на февруари, но се оказа, че и той е съдействал за изненадата.

Съпругът ми, без аз нищо да подозирам, е поканил роднини и близки, с които да изгледаме заедно за първи път филмът…на кино.

Запазил е кино салон “Влайкова” (най-старото действащо кино в момента в София, което според мен също го прави още по- романтично).

Майка ми успя да ме закара до киното, а на входа беше сложен постер, който мъжът ми сам е изготвил на фотошоп, включил е някакви измислени награди и истински коментари на приятели, под формата на уж кино-критици.

Последва прожекция само за нас и нашите близки и беше много яко.

Супер емоция мисля че се получи и за тях – да се гледаме на голям екран, сякаш всички сме главни герои от някой филм.

сватбено-видео-софия

Снимки, благодарение на Kat Stefanoff

След прожекцията мъжът ми се беше подготвил с шампанско и кетъринг и извън салона, във фойето на киното, имахме време да обсъдим филма и сватбата отново с приятелите ни.

А хората които идваха за следващата прожекция бяха много сладки как ни гледаха постера и се чудеха какъв е този филм. Видяхме хора, които наистина гугълнаха в нета и с мъжа ми тихичко се посмяхме.

И нали това е група за споделяне на идеи и опит, ето ви още една идея за изживяване, което може да си подарите на вас и вашите близки и след няколко месеца след сватбата.

А след това да се “депресирате”, че вече офицално всичко със сватбата е приключило.

Този жест на Пламен Михайлов му спечели наградата на Групата на Булките за Най-Романтичен Мъж на 2023!

сватбено-видео
Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 

Ако искате да продадете нещата, останали след сватбата или да купите от миналите булки на добри цени, влезте в групата Булките Купуват & Продават за Сватбата.
Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.
Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на Екатерина Стефанова от Kat Stefanoff, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here