изложения-за-сватби-софия

Още Препоръки за сватбата от Булки и Професионалисти ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

На 14 и 15 ноември 2020 в хотел Милениум, София ще бъде Сватбеното Изложение Алегрия, което според моя опит и впечатления, е единственото, което си заслужава да посетите.

Само това изложение има прогарама с лекции, на които можете да научите много полезни неща за организацията. Както и миналата година и тази също ще можете да си направите пробен грим, да дегустирате сватбена торта, да пробвате рокли и така от собствен опит, да разберете, кое ви допада.

*Тази година за първи път ще има Срещи Дискусии на Професионалисти и Младоженци! На тях ще можете да зададете въпросите, които ви интересуват и да получите отговор веднага. Изключително полезно и съдържателно! В нашата група ще съберем вашите въпроси, които ще се дискутират, така че възползвайте се и питайте! 🙂

Ще има и професионалисти от други градове като Пловдив, Варна и т.н., така че дори и да не сте от София, си заслужава да отидете.

Вижте, какво още ще ви разкаже за програмата, организаторката на изложението Биляна Цанева.

Въпроси, които ви интересуват, притесняват или просто не сте сигурни, може да напишете и тук в коментар. Успех с организацията и ще се видим в групата! 🙂

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here