Вече можете да избирате между два цвята на Органайзера за Булки ‘Моята Сватба’ – Син и Зелен. И двете визии са съчетани със златист дизайн на корицата и вътрешната заглавна страница. На нея има място, където да попълните датата на сватбата и имената на двама ви или както се наричате галено 🙂 , за да стане книгата персонализирана и наистина ваша.

сватбен-органайзер

Още в началото съм отделила няколко страници, на които да напишете първите си емоции от годежа. Бъдете сигурни, че ще се връщате към тези редове още много пъти, дори и след сватбата, защото това са най-чистите и неподправени емоции. За тях няма подготовка, няма организация, просто се случва и ни заливат… 🙂 Разбира се, има и място, където да сложите снимка от този момент. Сигурно ще ви е трудно да изберете само една, затова съм направила органайзера под формата на класьор, за да можете да го отваряте и добавяте нови страници, снимки и спомени.

таблици-за-сватбата
сватбен-органайзер

Знам, че първият въпрос, който си задавате е:

‘От къде да започна с организацията на сватбата?

Затова и така се нарича Част 1 на Органайзера за Булки, в който ще ви водя стъпка по стъпка през най-важните елементи. Те ще са основата на цялата по-нататъшна организация и когато сте готови с тях, всичко ще ви бъде много по-лесно и ясно. Ще ви отпадне голяма част от напрежението и чувството, че не знаете, кое по-напред да захванете. Все пак идеята е да се наслаждавате И на организацията, която трае много по-дълго от самия сватбен ден. Той минава страшно бързо, затова приемете и периода на подготовката, като част от празника и го направете възможно най-приятен заедно с органайзера.

Носете го навсякъде със себе си, на всички срещи с професионалисти, проби на рокли, огледи на локации. За да е компактен и практичен, избрах формат, който лесно влиза в дамските ни чанти, но и събира в същото време всичко необходимо като документи и информация, която искаме да вземем с нас. За тази цел в края на органайзера съм добавила също папка и джоб, в които да си събирате оферти, медицински и др.

Цялото съдържание на книгата, вижте на следващите 2 снимки. Ще намерите:

  • Всички Важни Теми, които вълнуват булките и които обсъждаме в нашата Facebook Група „Моята Сватба Препоръки от Булки“. От каненето на кумовете, през избора на ресторант с всички тънкости, които трябва да знаете, до самия график на сватбения ден, разписан по ритуали и часове. И още много подробна и практична информация през погледа на булките.
  • Списъците ще ви подсетят за всеки един детайл, за който може да не се досетите или дори да не знаете.
  • Препоръките от Булки са искреният опит, който момичетата от нашата Facebook ГРУПА ви предават. Подредени са по Категории и Градове, за да се ориентирате най-лесно.
списъци-за-сватбата
книга-за-сватбата

За да поръчате Органайзера за Булки „Моята Сватба“, пишете ми на мейл: moiatasvatbabg@gmail.com

Ще я получите с наложен платеж по Еконт.

Изпращам всички книги веднъж седмично в Четвъртък или алтернативно в Петък.

Цената й е 54,90 лв.

За всякакви въпроси по съдържанието, допълнителни снимки и информация, ми пишете на moiatasvatbabg@gmail.com. 🥰

подарък-за-бъдеща-булка
Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here