В разгара на сватбения сезон като фотограф в Jeny’s photography ще си позволя няколко препоръки към гостите с най-добри чувства и намигване.😉

1. Бъдете внимателни с подаръците и изненадите, никак не е приятно за младоженците програмата, която са мислили с месеци, а понякога повече от година, да бъде променена в последния момент заради подарените изненадващо от няколко човека, несъгласувано помежду им и с дисководещ, 3-4 фолклорни формации с еднотипни програми и песни. Сватбата се превръща във фолклорен концерт, а дисководещият е принуден в последният момент да се чуди как да си спази графика и заложените в него елементи!

2. Избягвайте даването на съвети в деня на сватбата, съвети се дават преди това и то само, ако са поискани от младоженците!

3. Обличайте се внимателно, съобразявайки се с локацията и някой традиции, като тази, че в бяло е само булката!

4. Идвайте навреме, все пак поканите се получават месеци по-рано и може да си координирате ангажиментите!

5. Проявявайте уважение към изборите на младоженците, независимо дали става въпрос за избор на екип, локация, меню, украса, програма!

6. Запомнете, важните са Те! Няма как младоженците да се съобразят с всеки гост, но всеки гост може да се съобрази с тях!

Весели и влюбени сватбени дни пожелавам!❤

Снимката е публикуванa със съгласието на Jeny’s photography и отразява нейното творчество. Няма пряка връзка с текста и не визира конкретен ангажимент.

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 
Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.
Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here