горска-сватба

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Скъпи булчета, мина и моят специален ден!

Омъжих се на 11-ти юли, точно по време на двудневното правило за 30 гости на масови събития. Мога с ръка на сърцето да ви кажа, че не бих променила и един миг от този ден, защото всичко беше просто вълшебно. Да, наложи се да променяме планове буквално 48 часа преди събитието, но с общи сили с вече съпруга ми, успяхме да измислим план, където можахме да се видим с всеки един гост. Страшно много ми помогнаха препоръките от вече минали булки и затова искам и аз да предложа ‘моите хора’, с които имах възможност да работя и искам да ви кажа, че съм толкова щастлива, че се спряхме точно на тях, защото без всеки един от тях, сватбата нямаше да е това, което беше, а именно – моята най-съкровена мечта.

сватбен-фотограф

Булчинска Рокля

Роклята си я купих от The Wedding Residence. Отношението беше най-доброто, което получих в цяла София. Роклята събра очите на всички гости и най-важното, че беше мнооого удобна, тъй като полата се махаше.

Визия на Младоженеца и Шаферите

Костюмът на младоженецът взехме от Теодор. Наложи се в последния ден преди сватбата да се правят промени по дължината и те не ни подведоха! Ризити, панталоните и папионките на момчетата също са от там.

Роклите на шаферките ми поръчахме от Алиекспрес доооста преди сватбата, но си струваше.

рокли-за-шаферки
младоженец-костюм

Ииии сега съществената част – самият ден.

Сватбена Торта

Тортата е от Vanilla Kitchen. С мъжа ми не толерираме лактоза и те направиха прекрасна и много вкусна торта без мляко, захар, брашно, ядки и яйца за нас и страшно вкусни кексчета за всички гости.

Кетъринг

Поръчахме и кетъринг за двора на дома ми от LAURA catering– няма такова отношение и цена. Просто бяха прекрасни и всичко беше много вкусно и прясно.

сватбена-торта-с-мъфини

Грим & Прическа

Гримът ми беше направен от George Asenov Make Up Arts. Още на пробния грим му казах, просто ме направи естествена и красива и той се справи прекрасно! На самия ден гримът ми не мръдна и после се махна елементарно.

Прическата ми беше направено от прекрасната Polly Style, която ми беше препоръчана от Жоро. Отново невероятен професионалист и останах очарована.

Фотограф & Видео

За снимките и видеото се доверихме на Wedding Studio. И както виждате сами, и това беше правилен избор. Успяха да ни помогнат да запечатат най-важния ни ден.

църковен-ритуал

DJ

Ди-Джей беше най-добрият DJ Стиви – сватбени тържества и събития. Ако имате нужда от някой, който ще координира вашето събитие и ще пуска музика, за да танцуват вашите гости – той е човекът. Наложи се да променяме програмата в самия ден и той остави впечатление в нашите гости, че сме го мислили с месеци. ❤️

Украса

Накрая за украсата се спрях на Алекс: Alexa Events. Още от първата среща беше любов от пръв поглед с нея. Всяка една моя идея беше реализирана по възможно най-прекрасния и магически начин. Тя е един от най-слънчевите хора, които познавам наистина. Отношение, цена, качество, изпълнение, няма минус това момиче. ♥️🥂

И така, всеки един от тези хора направи този ден незабравим и им благодаря с цялото си сърце. Ако се доверите на тях, няма да направите грешка. 😊🥰 Ако имате някакви въпроси с радост ще помагам, защото вие помогнахте на мен.

градинска-сватба

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на фотографа им Вилиян Георгиев от Wedding Studio, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят работата му чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here