Още Препоръки от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Съвети от Булки.

Здравейте, момичета!

Дойде време и аз да напиша няколко думи за нашият специален ден, който бе повече от приказен. За перфектния ни ден важна роля изиграха невероятни професионалисти, които ще изброя малко по надолу. Надявам се моята обратна връзка да е в помощ на бъдещите булки.

сватбена-рокля

.📌ЛОКАЦИЯ

Хотел Акорд ни спечели не само с това, че залата е красива, но и с екипът му от професионалисти! Специални благодарности на Жоро, за цялата помощ и съдействие по организацията на нашето сватбено тържество.

ресторант-за-сватба-софия

📸🎥ФОТО И ВИДЕО

Според мен фотото и видеото са от изключително значение, защото кой каквото и да говори, ще разберете как е минала сватбата ви именно по снимките и видеото след това, които остават спомен за цял живот. Нашият фотограф открихме благодарение на групите за булки. Oще в момента в който видях работата на Жени бях на 100% убедена, че искам точно тя да пресъздаде нашия ден.

сватбен-фотограф-софия
сватбен-фотограф-софия
сватбен-букет
сватбен-фотограф-софия

Покрай Жени се запознах със Сашо – не можеш и за минута да усетиш, че някои те снима с камера, за мен той е като хамелеон. Двамата са изключителни професионалисти, каквото и да кажа за тях ще бъде малко! Предразполагат те да дадеш много повече от колко си представяш, че можеш, работят с много голяма отдаденост и това си личи от готовия материал. Бяха ни подготвили и подарък /заснемане на няколко кадъра с дрон /- Благодаря ви Jeny’s photographyy & Jeny’s Cinematography

сватба-софия
сватба-софия
сватбен-фотограф

🌷 СВАТБЕНА УКРАСА

За фантастичната ни сватбена украса се доверихме на уникален човек и професионалист DT DaniKicky’s Garden . Ресторантът изглеждаше повече от приказно, благодарение на нея! Всичко беше толкова красиво и нежно. Беше се съобразила с всяко едно наше желание и го бе надградила до перфектност. Ние освен за цялостната декорация и аранжировка в ресторанта, й се бяхме доверили : за украса на градината, украсата за колата и за булчинския букет. Изпълнението бе на топ ниво и си личеше, че е направено с много любов и стил. Благодаря ти, скъпа Дани!

сватбена-украса
столове-шивари

📀 ДИДЖЕЙ

DJ Бедрос е страхотен професионалист, който направи от сватбата ни незабравимо преживяване не само за нас, но и за всички наши гости! Съобрази се с изискванията ни, даде ни много полезни идеи и съвети, притежава уникален синхрон при пускане на музика и ръководене на визуални ефекти и пушеци. Не на последно място води цялата сватба по много личен и забавен начин, без излишно натрапване.

първи-сватбен-танц

👗СВАТБЕНА РОКЛЯ

За моята сватбена рокля се доверих Сватбен център my Wedding София . Задачата със сватбената ми рокля не бе много лека, защото направихме съчетание между две рокли /горната част на една рокля, долната част на друга рокля, докато постигнем желаната от мен визия. Няма да крия, че се притеснявах дали ще се получи, но благодарение на професионализма на момичета от сватбения център всичко се получи повече от перфектно, на една много прилична цена.

организация-на-сватба

💍БРАЧНИ ХАЛКИ

Спряхме се на екипа на DUO Jewellery и сме много доволни.

💇ПРИЧЕСКА

Прическата ми поверих на прекрасната Ели от HairStyle by Елинор. Открих я пак от групите. Благодаря на съдбата, че ме срещна с толкова позитивен човек и голям професионалист.

💅 МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Доверих се на моя си маникюристка, която е със златни ръце Stela Seferinkina nails.

сватба-шаферки-рокли

💫СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ

Бутониери и гривниPink Decor.

Цифри за масите BoBcho Bobev.

Прекрасна рамка във формата на сърце/тип книга за спомени/ и други малки аксесоари от уникалните Emotion’s Factory – Онлайн Магазин за Парти Декорация.

сватбена-книга-за-пожелания

✉СВАТБЕНИ ПОКАНИ

За съжаление трябва да отбележа моето не позитивно мнение за Сватбени покани и аксесоари – Luxevent. Няма да влизам в детайли какви бяха проблемите, ще кажа само, че просто не покриха и минимума от очакванията ми. Гледам да не се фокусирам върху лошите неща и се надявам да съм последният им не добре извършен проект.

Специални благодарности на момичета, които срещнах в групата и много ми помогнаха Desislava Lutidolska и Нона Славова.

Щастлива съм, че , успях да събера този невероятен екип. Който и от тях да изберете, гарантирам, че няма да съжалявате. Ако някоя булка има въпроси, нека не се притеснява да ми пише.

Следете Моята Сватба в социалните мрежи, където си разменяме идеи и информация и си помагаме:

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбени-снимки

Снимките са публикувани със съгласието на Jeny’s photography, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here