Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.
Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 

Здравейте мoмичета,

Пиша този дълъг неделен пост, тъй като сватбата ни най-сетне мина успешно и исках да споделя опит с бъдещите булки.

Първо, нека благодаря на всички в групата за препоръките, съветите и почерпеното вдъхновение!

Много е готино, когато намираш съмишленици и други дами, които споделят същото вълнение.

булчинска-рокля

След отложената веднъж дата миналата година, сватбата ни се състоя на 29 май 2021, в гр. София, хотел Рамада. Споделям накратко част от организацията и професионалистите, които бяха част от нашия ден и помогнаха в превръщането на празника ни в незабравим приказен момент.

💒 Църква

Венчахме се в храм Св. Неделя и останахме изключително доволни от начина, по който беше проведена церемонията. Короните за ритуала са подарени на църквата лично от цар Борис III, което също допринесе по своему за значението на церемонията.

софия-църковен-ритуал
църковен-ритуал-софия

🎙️🎶 Изнесен ритуал & Водещ

За програмата на нашето тържество се погрижи прекрасната Биляна Цанева от Сватбена агенция Alegria/ Wedding agency Alegria. Искам да изразя огромните си благодарности към нея и екипа й, тъй като не съм присъствала на по-професионално водена сватба! Всичко в ритуалите и програмата беше предварително съгласувано и персонализирано за нас, като едновременно с воденето, тя разказваше увлекателно и част от нашата история. Естествено, никоя сватба не минава без нужда от импровизации и аз бях сигурна, че мога да разчитам на нея да адаптира всичко по най-добрия начин. Определено може да се доверите на Били, ако търсите сватбен водещ!

🎶 DJ

Музиката поверихме в ръцете на DJ Tony G, който успя да балансира различните стилове и да поддържа купона през цялото време. До 3:30 сутринта имахме пълен дансинг, което само по себе си говори за весела сватба! Останах изключително доволна, че гостите ни се забавляваха.

🏩 Ресторант

Хотел Рамада, зала Диамант: Това е най-голямата зала в хотела и една от малкото подходящи за големи сватби в София. За нас беше много трудно да намерим подходящо място, което позволява до 200 гости, на кръгли маси и без колони (част от изискванията ни). Имахме известни пречки и гафове от тяхна страна, но успяха да ни компенсират подобаващо и в крайна сметка останахме доста доволни от условията, тъй като са достатъчно гъвкави в организацията и успяват да се адаптират към нуждите ви.

ресторант-за-сватба-софия

🌟✨ Украса

Това за мен беше един от приоритетните елементи в организацията, тъй като сватбата ни беше голяма (170 човека). За декорацията се доверих на Анелия Василева в от Raro Wedding Agency. Заедно с нея имахме brainstorming сесия, в която споделихме идеите си, като съответно гледахме изцяло да се вместим в зададения от мен бюджет. В крайна сметка украсата ни беше страхотна и всичко беше точно, както си го представях. Благодаря на Нели и екипа й за таланта, старанието и професионализма!

📸🎥 Фотограф & Видео

Студио Luminar – просто прекрасни! Особено искам да поздравя фотографа ни, Васил Василев, който направи страхотни снимки (поне от малкото, които видях в обектива и от изпратените до момента), изцяло се съобразяваше с нашите желания и запечата най-добрите мигове от сватбата ни.

сватбен-фотограф-софия
сватбен-букет

👗👰 Булчинска Рокля

HC Hristo Chuchev Design Ltd. Роклята ми стоя в гардероба цяла година, тъй като беше готова още за първата ни дата. Изключително доволна останах от постигнатата визия, наистина се чувствах като принцеса. Измъчих доста роклята през целия ден и всички танци, настъпвания (дори падания), но в крайна сметка остана непокътната и сега е като нова. Наистина съм очарована от страхотния дизайн и качество. Препоръчвам Христо Чучев с две ръце!

сватбена-рокля-асеновград

💄💇‍♀️ Грим & Прическа

За грима си се доверих на Viktoria Draganova – Makeup, а за прическата си на Hair Art by Iva Marinova. Благодаря и на двете момичета, че дойдоха на място при мен, бяха изключително точни и се съобразиха изцяло с желанията ми, като в крайна сметка на тях дължа финалната си прекрасна визия като булка!

сватбен-фризьор-софия

🍰🎂 Сватбена Торта

Поръчахме тортата си от Kalina Cakes и останахме очаровани от страхотната визия и чудесния вкус. Препоръчкам силно Калина, тя има страхотен талант и твори страхотии с ръцете си, а отношението й също беше много добро.

софия-сватбена-торта

Надявам се да не съм пропуснала някого или нещо важно, но пък поста стана достатъчно дълъг.

Благодаря на тези от вас, които отделиха от времето си да го прочетат и се надявам да съм ви помогнала с малко опит.

Успех в организацията на сватбите ви, момичета! Насладете се на този ден подобаващо, защото неминуемо остава един от най-важните в живота ни! Поздрави на всички!

костюм-младоженец
Снимка: Личен архив
Влезте във Facebook ГрупатаМоята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит. 
Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.
Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.
рокли-за-шаферки

Снимките са публикувани със съгласието на Борислав Данчов от Luminar, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят неговото творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here