горска-сватба-стара-загора

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Здравейте скъпи булки.

Нашата сватба мина на 12.09.2020 и бързам да споделя впечатления от всеки, който имаше не малко участие в нея.

Ние живеем в Стара Загора и по-голяма част от екипа също са от там. ВидеоJeni & Kalin films. Каквото и да кажа за тях ще е малко, но все пак – млади, усмихнати професионалисти, които се превърнаха в наши приятели. Сватбата ни беше по-различна и те успяха да уловят енергията и да я запечатат завинаги. Нашият кум и приятелите ни написаха песен за нас, което превърна кумската реч в нещо много специално и забавно за нас ( аз съм зъболекар – да не се чудите за каква дрелка се пее 😂), а Жени и Калин уловиха изненадата и усмивките ни от този и от всеки следващ момент.

сватбени-снимки
сватба-стара-загора

Фотограф Весела Георгиева – Усмивките на Весела. През целия ден се чувствахме сигурни и специални в нейните ръце. На първоначалната ни среща ни помоли да ни направи кратка фотосесия, с която да видим как работи и дали ще си допаднем, без да иска нищо на среща. В седмицата преди сватбата минахме през всички локации за снимки ( изоставена сграда, изоставена жп линия, поле с бали, гора и парк) и отново ни направи фотосесия, за да ни покаже какво да очакваме от снимките в самия ден, а и да видим как ще сме с графика. Сами разбирате защо бих я препоръчала на всеки.

сватбена-фотосесия-стара-загора
сватбена-фотосесия

ВодещGanka Dobreva. В началото срещнахме затруднения с намирането на водещ за нашата сватба, тъй като искахме повече рок музика и голям купон, а не стандартната сватбена програма. От сърце се радвам, че попаднахме на Ганка. Развълнува ни, разсмя ни, разплака ни и най – вече ни забавлява. Нямаше изтърканите и монотонни изречения, които всички сме свикнали да чуваме по сватби и някак си звучат доста неестествено. Накрая изпя прекрасно една от любимите ни песни, без дори да подозираме, че е толкова добра певица.

DJСтанимир Марков. Миро успя да усети настроението, гостите и най-вече нас като младоженци. Забавлява ни до сутринта.

сватбен-плейлист
сватба-стара-загора
песен-за-първи-танц

МястоZaara Estate. За мястото каквото и да кажа също би било малко. Организация, обслужване, отношение, храна и пак храна – невероятни. Останахме и след сватбата за нощувка и на вечеря ни изненадаха с десерт – парче от сватбената ни торта, тъй като са предположили, че не сме успяли да я опитаме предишната вечер заради емоцията. На сутринта удължиха закуската до 13:00 часа, за да са сигурни, че всички ще закусят и не са молили никой от гостите ни да освобождава стаята си в конкретен час, без да сме доплащали нищо. Оставиха ни да ползваме спа центъра до вечерта. За храната мога само да кажа, че беше невероятна, в достатъчни количества и с прекрасна презентация.

Украсасватбена агенция Стелина, Стара Загора. Калина е перфекционист и изпипва всичко до най-малкия детайл. Държахме цялата декорация да е само от естествени цветя, които вече за изпратени на the Bucket, за да направят два халата от тях. Много искахме да имаме люти чушки като част от декорацията и свежи плодове като смятахме, че това ще бъде доста трудна задача, но Калина се справи изключително. Дори в букета, бутониерите, масите, тортата, абе навсякъде успя да намери място, където да загатне темата на сватбата, без това да е натрапчиво.

украса-за-изнесен ритуал
изнесен-ритуал

Огнено шоуBright Eye. Исках да изненадам не гостите, а самия младоженец с нещо по-различно и нестандартно и вие от групата ми дадохте идея за огнено шоу. Bright eye бяха моят избор и бяха неповторими. Разбрахме, че засаждат дръвче за всяка двойка, на чиято сватба присъстват и с част от средствата от сватбеното тържество реставрират глинена къща, която предоставят на младоженците за нощувка, което ме накара още повече да се радвам, че избрах именно тях!

подарък-огнено-шоу
огенно-шоу-изненада

РокляNN Atelier – Neli Nesheva. Не можах да избера готова рокля и изцяло се доверих на Нели за изработката на моята. Това беше едно от най-добрите ми решения! Ателието й се намира в капана в Пловдив. Накара ме да се чувствам приказно на сватбения си ден, а и на всяка от пробите. Съобразяваше се с най-малкия детайл и се опитваше да чете мислите ми. Направи ми роклята в две части като дългата част мъжа ми свали по средата на сватбения танц – преди това не помръдна.

сватба-стара-загора
сватба-организация

Грим- Veselina Hristova makeup. Ако искате грим, който да е нежен и в същото време да издържи поне 20 часа горещо ви препоръчвам – Veselina Hristova. Не е задължително гримът да е в студиото й, може и в дома ви или където пожелаете.

ПрическаГергана Дудева. Прическата издържа до самия край на вечерта въпреки бурните танци и булото, което беше фиксирано за кока. Също може да не посещавате салона, а да разчитате на прическа в дома ви.

Козметичен салонBeautiful woman. За кожата, тъмните кръгове и релаксацията непосредствено преди сватбения ден, а и не само се погрижи Ваня. Винаги успява да предразположи клиентите си и да ги накара да се чувстват обгрижени.

сватбена-торта-стара-загора

ОбувкиСтъклената пантофка. Поръчах за мен и мама и все още не мога да им се нарадвам. Момичето нарисува мама с къса коса и цвета на роклята, с която беше, а моите са нарисувани от снимка, която и пратих с мен и съпруга ми. Станаха по-красиви от колкото си ги представях.

БижутатаРаят на диадемите. Страхотна комуникация, бързина и прекрасна изработка. Леки са и удобни, въпреки че на снимките изглеждат по-тежки. Имат много хубава закопчалка.

ЧантаMaya made it. Имах чанта на сватбения си ден, тъй като трябваше да минем голямо разстояние и сега това ми е любимият дневен аксесор.

Опитах се да бъда достатъчно информативна. Насреща съм за всякакви въпроси.

сватбена-рокля

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

костюм-младоженец
сватба-кумове
вземане-на-булката
сватбена-фотосесия
сватба-стара-загора

Снимките са публикувани със съгласието на фотографа им Весела Георгиева от Усмивките на Весела, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят работата й чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here