сватбен-фотограф

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Здравейте мили булки😊

Ето, че и дойде и моя момент да споделя от вълшебното ни тържество, което се състоя на 30 август 2020, въпреки всички предизвикателства. Първо искам да благодаря на групата, от която черпих изключително полезна информация при подготовката ми. Най-вече, че ние сме от София, а сватбата ни беше във Варна.

Ще започна от прелестната рокля, в която се влюбих от пръв поглед и я поръчах в разгара на пандемията, края на март месец, за да може да бъде готова до 3 месеца. Роклята я намерих при вълшебниците Jollie в София, от които получих невероятно отношение, с две ръце ги препоръчвам, роклите са им оригинални, красиви и те карат да се чувстваш като принцеса. Само да споделя, че реших да продам роклята си и да направя някоя бъдеща булка щастлива.

булчинска-рокля

За украсата се погрижи агенцията от ресторанта ни Хоризонт, изпълниха всеки мой каприз и залата беше приказно преобразена. Имайте доверие на професионалистите.

Мястото е ресторант Хоризонт, Варна, в морската градина, с изнесен ритуал в английския двор. Ресторанта ни спечели с вкусното и разнобразно меню, с приемливите цени, с вниманието към детайлите и професионализъм във всяко отношение.

украса-за-сватба
сватбена-украса
ресторант-за-сватба

Тортата е дело на Кътчето на Тони, едно бижу, което го открихме съвсем случайно и не ни разочароваха. Тя е семeйна малка сладкарница в центъра на Варна. Уникално вкусна торта, всички гости искаха второ парче :)).

сватбена-торта

За музиката се погрижи най-забавния DJ и водещ DJ Дидо, който успя да улови атмосферата и да съчетае различни стилове на музика и различни култури. Голямо парти стана, не сме седнали на масата от нaчалото, всички гости си бяха на дансинга.

Невероятните снимки са дело на Благовеста Филипова. Имахме и следсватбена фотосесия и мога да кажа, че този човек е истински професионалист, който умее да улавя най-емоционалните моменти. Нe спирам да се наслаждавам на снимките, да не говорим, колко е лесно с разпространението им: за гостите предоставихме парола за влизане и всеки можеше да се логне в платформата и да си изтегли снимка, която хареса. Изключително удобно е. Да не говорим за това колко бързо станаха снимките, не ни се наложи да чакаме с месеци.

blagovestafilipova.com

сватбени-снимки
сватбени-снимки

За видеото се доверихме на Венци от Fotev Style , след голямото търсене и проучване се спряхме на него и направи точно това, което искахме. Изпълни мечтите ни седмица след събитието вече се наслаждавахме на видеото. Венци е голям професионалист с дългогодишен опит, което си личи в подхода му.

За грима се погрижи прелестнаха Кристина от Mascara make-up и мога да уверя, че направи най-нежния грим, който издържа цяла вечер.

За прическата се прогрижихa вълшебниците от FRINGE- Hair&Beauty. В последния момент ги намерих и се оказаха големи професионалисти. Направиха ме точно както искам.

Искам на всички бъдещи булки да пожелая да се наслаждавате на всеки момент, да сте спокойни през цялото време, да следвате мечтите си и да не се отказвате!! ❤️😍🥳Прилагам и снимков материал:)

шаферки

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

покана-за-сватба
подаръчета-за-гостите-на-сватба
кецове-за-сватба
книга-за-пожелания

Снимките са публикувани със съгласието на техния сватбен фотограф Благовеста Филипова, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят работата й чрез препоръките на доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here