сватбен-фотограф-софия

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Споделям няколко снимки от нашата есенна сватба на 26.09.20. Денят беше наситен с пълна палитра от емоции, танци и мнооого дъжд. Професионалистите, на които се доверихме, ни подариха най-ценното – спокойствие в нашия най-специален ден.

Локация: 🏠St. Sofia Golf Club & Spa

За нашето събитие отговаряше Петя Лазарова – изключителен професионалист с богат опит и отдаденост към работата си. Въпреки че дъждът не ни позволи да имаме планираната изнесена церемония на поляната, екипът реагира изключително бързо, адекватно и без излишни въпроси, за да може церемонията ни да се състои вътре. 🧡 Обслужването, храната и обстановката в Голф клуба също са на много високо ниво. Мястото е перфектно, ако искате да имате изнесена церемония + сигурен вариант на закрито в случай, че времето не е с вас.

сватба-софия

💐 Декорацията направиха от Сватбен център “Мериан“.

В тяхно лице срещнахме не просто професионализъм, но и съвсем неподправено приятелско отношение. Милена Косева от Мериан ни спечели още от първата среща и беше до нас през целия процес – от обсъждането на концепцията за сватбата до умуването на най-малките детайли. С готовност прие някои от нашите луди идеи и подкрепи DIY проектите ни 😅 (сами изработихме печатните материали, както и неоновия надпис, който се вижда на снимките). Милена беше неотлъчно до нас в най-важните моменти, за което ще сме й винаги благодарни. 🧡

сватба-софия
сватба-софия
сватба-софия

🎼DJ Стоян Петров

Страхотен човек и професионалист с невероятен усет и отношение към музиката. Съобрази се с нашите предпочитания, усети гостите ни и успя да вдигне всички на крака. Най-добрият диджей!

📷Wedding Stories by Georgi Kazakov

Георги прави чудесни снимки и е голям образ. 🙌🏻 Усетихме се от първия телефонен разговор и бяхме сигурни, че искаме точно той да запечата нашата сватба. Спечели ни с доброто си настроение и непринуденост. Препоръчвам го с две ръце!

georgikazakov.com

🍰 Тортата беше от Didy’s – cakes&sweets. Чест избор сред младоженците по мои наблюдения и с пълно право! Спряхме се на червено кадифе и останахме доволни.

сватба-софия

🔥Огнено Шоу „Дивинитас“

Огненото шоу беше изненада от нашите майки. Получиха се страхотни снимки и на гостите също им хареса.

сватба-софия

💄 За грима се доверих на прекрасната Evgenia Dzaferovic. Много талантлива! 👰🏼 За прическата се погрижи любимата ми Pavlinka Boteva от Beauty center SIS Esthetics, на която поверявам косата си от години.

сватба-софия

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватба-софия
сватба-софия
сватба-софия

Снимките са публикувани със съгласието на фотографа им Георги Казаков, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят работата му чрез препоръките на доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here