булка-рокля

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Съвети от Булки.

Здравейте булчета, тук ще споделя малко от нашето сватбено тържество. На първо място бих ви казала смело да мечтаете за този прекрасен ден, няма невъзможни неща има ограничени хора.🤪

Нашето тържество беше през октомври и смело напред си направих изнесен ритуал навън в Родопите въпреки,че през годините на 26.10 е било снеговалеж, но имахме късмета да е прекрасен слънчев ден.

сватбена-рокля
изнесен-ритуал

Ресторантът е “Енигма” в спа хотел “Персенк”, град Девин и го избрах онлайн, защото сме в чужбина, а и аз не съм от този район.  Готвят много вкусно, обслужването беше на ниво, нямаха никакви забавания. Имахме и вегетарианци и те си получиха предварително договореното меню с много добър размер.

Избрах си ресторант, който ще ми спести откъм декорация. Трябваха ми само вази за масите и декорация на сватбената маса и прожектори около нея. Всичко останало като покривки, салфетки, обличане на столове си беше там и то в нашият цвят-златисто. Тук спестих малко парички и си позволих да имам дим на първият танц и заря. Тъй като не бях на 100% сигурна, че няма да ме цакат в ресторанта с крайната сметка и за това реших да имаме координатор на вечерта, но да е някой извън семейството, за да усети всеки, че е празник.

Менюто ни беше 4 степенно за 40 лева, внесохме си алкохола изцяло, като плащах по 7 лева на изпита бутилка, а не на внесена. Овъртайм по 150 на час след 00:00. Тортата внесохме без такса, а ядките безплатно внесохме с уговорка бирата да е от тях.

ресторант-за-сватба-девин
торта-сватба

След като си намерих ресторант почнах да търся фотограф и попаднах на Христо от Distudio-Пловдив – е няма такъв човек, каквото и да кажа за него все ще е малко. distudio.net

Та той ме свърза и с агенцията PlanetaHera и в един миг се оказах с водеща- Бояна Мерджанова и DJ и декоратор Марина Бодурова и фотографи от Distudio. На по-късен етап вече си харесах да ми правят в агенцията и всички аксесоари от Малина Цветанска. Защо ги споменавам всички по и именно ли?? Защото без тях нямаше денят ми да се получи това, което беше. Много добре сработен екип, с много голям професионализъм беше изпълнено всичко и ето тук да кажа, че е важно всички да са от едно място за да върви всичко гладко през вечерта.

първи-сватбен-танц

За изнесеният ритуал Мариан се справи повече от перфектно, а Бояна с вълшебният си глас и думи разплака всичките ни гости включително и нас.

изнесен-ритуал

Едно от най-важните неща – булченската рокля – различни модели навсякъде, аз моята си я взех от Сватбеният център в Младост и като я сложих си почувствах, че си е моята, а бях мерила само 2-3 преди това. Нещото, което бих променила е да не е с връзки само, а да се държи на цип, а връзки само за придаване на съвършенство, защото хем си знаех, хем допуснах да ме убедят, че няма да стане така. Връзките са от сатен и малко или много се отпускат леко и роклята леко отива надолу с половин см, което при ходене малко или много трябва да я повдигаш, а аз исках да избегна това нещо. Друг вариант, който бих ви препоръчала ако можете да изберете друг материал за връзките, ако не искате цип, такъв който няма да се пързаля или изплъзва. Фотографката ни каза, че това е проблем на 98% от булките, когато я мерите в магазина не се движите както ще се движите в деня на сватбата.

булчинска-рокля
булчинска-рокля

Мили булки дано не съм ви отегчила🙈. В основата на всичко е да мечтаете смело и да го желаете с цялото си сърце и ще се получат нещата така както сте ги искали!

цветя-за-сватба

Следете Моята Сватба в социалните мрежи, където си разменяме идеи и информация и си помагаме:

Абонирайте се за единствения Канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти от сватбения бранш: Моята Сватба Съвети от Булки

Instagram Моята Сватба https://www.instagram.com/moiatasvatba/

Pinterest Моята Сватба https://www.pinterest.it/MoiataSvatbaCom/

сватбени-чаши
декорация-за-сватба
сватбена-фотосесия
заря-за-сватба

Снимките са публикувани със съгласието на създателите им от Distudio, за което им благодаря, че дават възможност на бъдещите булки да видят работата им чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here