Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте!

И нашият празник мина. Бих казала, че почти нямаше издънки с изключение на броя индивидуални десертчета, които бяхме поръчали. Ако всички гости бяха дошли и нямаше отказали се в последния момент (3ма) щяхме да се червим пред гостите … , но това е повод за друг пост, който може да напиша тези дни.

сватбени-снимки-софия

Прикачвам снимки, за да ви покажа роклята и младоженеца (разбира се) и да изкажа своята благодарност на нашия фотограф и приятел Яни Яков. Хванал е всички важни, забавни и емоционални моменти! Цветовете на снимките са прекрасни! Благодарим за професионализма и със сигурност препоръчваме да му се доверите за вашият специален ден.

сватбен-фотограф-софия
сватба-софия

Бързам да се похваля и с нашия сватбен трейлър. ТУК. Благодаря на Adrian Arnaudov Photography за търпението, чудесното (и професионално!) отношение и качествено направени видео и трейлър! Препоръчвам го с две ръце! А видеото ни е повече от прекрасно, направено като филм с много от любимите ни песни и най-важните моменти от целият сватбен ден! Цялото видео е 1:15мин и се гледа лесно и много приятно!

сватба-софия

Грим и прическа Меги Валентинова Ангелова – много добър професионалист, препоръчвам я горещо! Дойде рано сутринта и успя да направи и мен и кумата на време. Гримът и прическата не мръднаха докато не реших аз да ги махна!

Роклята взех от Сватбен център my Wedding София.

сватбен-букет
сватбен-фризьор-софия
сватбена-рокля
булчинска-рокля-софия
халки-софия
рисувани-сватбени-кецове

Костюмът на младоженеца е от Desizo Monni.

младоженец-костюм
сватбен-фотограф-софия

Искрено съм благодарна на управителят на Best Western City HotelСтанислав Аврамов и на неговият екип! Това са големи професионалисти и откликнаха на всяка наша молба и претенция! Тържеството мина гладко благодарение на тях!

УкрасаМузикална и сватбена агенция ДоЛаДо, благодаря много на Поля за прекрасните украса, букети и арки.

Фото будка (подаръка за гостите) greenboxstudio.eu.

Не на последно място искам да благодаря на нашият DJ и много добър приятел DJ Pop CoЯe, без който нямаше да се получи толкова готин купон!

сватба-софия

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбени-снимки

Снимките са публикувани със съгласието на Яни Яков, за което му благодаря, че дават възможност на бъдещите булки да видят негово творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here