Сватбата на Христина & Николай в Best Western City Hotel, София

сватбена-фотосесия-софия

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте!

И нашият празник мина. ☺️ Бих казала, че почти нямаше издънки с изключение на броя индивидуални десертчета, които бяхме поръчали. Ако всички гости бяха дошли и нямаше отказали се в последния момент (3ма) щяхме да се червим пред гостите … , но това е повод за друг пост, който може да напиша тези дни.

сватбени-снимки-софия

Прикачвам снимки, за да ви покажа роклята и младоженеца (разбира се) и да изкажа своята благодарност на нашия фотограф и приятел Яни Яков.❤ Хванал е всички важни, забавни и емоционални моменти! Цветовете на снимките са прекрасни! Благодарим за професионализма и със сигурност препоръчваме да му се доверите за вашият специален ден. 😊

сватбен-фотограф-софия
сватба-софия

Бързам да се похваля и с нашия сватбен трейлър. ТУК. 😍 Благодаря на Adrian Arnaudov Photography за търпението, чудесното (и професионално!) отношение и качествено направени видео и трейлър! Препоръчвам го с две ръце! А видеото ни е повече от прекрасно, направено като филм с много от любимите ни песни и най-важните моменти от целият сватбен ден! Цялото видео е 1:15мин и се гледа лесно и много приятно!

сватба-софия

❤️Грим и прическа Меги Валентинова Ангелова – много добър професионалист, препоръчвам я горещо! Дойде рано сутринта и успя да направи и мен и кумата на време. Гримът и прическата не мръднаха докато не реших аз да ги махна!

Роклята взех от Сватбен център my Wedding София. ❤️

сватбен-букет
сватбен-фризьор-софия
сватбена-рокля
булчинска-рокля-софия
халки-софия
рисувани-сватбени-кецове

Костюмът на младоженеца от Desizo Monni.

младоженец-костюм
сватбен-фотограф-софия

Искрено съм благодарна на управителят на Best Western City HotelСтанислав Аврамов и на неговият екип! Това са големи професионалисти и откликнаха на всяка наша молба и претенция! Тържеството мина гладко благодарение на тях!

🌹 УкрасаМузикална и сватбена агенция ДоЛаДо, благодаря много на Поля за прекрасните украса, букети и арки.

Фото будка (подаръка за гостите) greenboxstudio.eu ☺️❤️.

Не на последно място искам да благодаря на нашият DJ и много добър приятел DJ Pop CoЯe, без който нямаше да се получи толкова готин купон!

сватба-софия

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбени-снимки

Снимките са публикувани със съгласието на Яни Яков, за което му благодаря, че дават възможност на бъдещите булки да видят негово творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

Leave a reply