украса-за-сватба

В нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки си разменяме впечатления от личен опит за Хора и Места, от които сме останали доволни и които искаме да споделим с Бъдещите Булки.

По препоръки на доволни Булки от Варна и Шумен помолих Стилиана Стефанова от сватбена агенция DenZa style да ни покаже едни от най-ефектните си и стилни украси от 2020. Удоволствието е за всички ни!

„Измина една трудна година. Трудна, но и много вълнуваща. Препядствията бяха напълно неочаквани и изскачаха едно след друго. Много двойки наши клиенти изключиха риска като опция и пренасочиха специалния си ден за едни по-добри времена… Но днес ще ви разкажа една друга история, в която няма прегради! Ще ви разкажа за част от нашите смели младоженци, които напук на всичко вече са семейство.

ПРОСТО ЛЮБОВ

Първата сватба, за която ще Ви споделя беше в началото на месец Март – броени дни преди обратите около нас. Организирахме я за не повече от 20 дни и то от А до Я – покани, ресторант, фотограф, тоалети, украса, аксесоари… Най-непретенциозното тържество, а всичко беше просто перфектно! Семейство Стойчеви нямаха своята пищна сватбена маса, нямаха пълна зала с близки и приятели, но бяха безумно щастливи. Краси и Стели имаха най-прекрасната зимна сватба. По клоните на дърветата в парк „Кьошкове“ все още имаше сняг и гледката от прозорците на ресторант „Орбита“ беше приказна. Може да се убедите и сами от нашите снимки, че тази сватба може да се нарече с едно единствено име – Просто любов.

украса-за-сватба
сватбена-агенция
сватбена-агенция

СБЪДНАТА МЕЧТА

Нашата първа сватба по време на пандемия беше тази на Цвети и Ники. Големият ден бе планиран за началото на лятото – 06.06.2020г. в залата за тържества на „Barbarossa beach club” , гр. Шумен. Последния месец на организация беше всичко друго, но не и организиран. Всеки ден нещо се променяше… Първо сватбата щеше да бъде на открито… След това пък трябваваше да се намали бройката… Разрешение от РЗИ? Разрешение от Общината? Разрешение, разрешение… Все някой слагаше забрана на празника на любовта на Цвети и Ники… И все пак, както винаги се случва в приказките, накрая седмица преди Големия ден всичко започна да се подрежда. Заедно с нашите младоженци се бяхме погрижили за всичко – от „Сватбен дезинфектант“ до индивидуален хангел за всеки гост. Мисля, че несъмнено въпреки всички перипетии това бе една от най-веселите сватби на 2020-та. Така Цвети и Ники успяха да изживеят своята сбъдната мечта!

сватбена-украса
сватбена-украса
сватбена-украса
сватбена-украса
сватбена-агенция
сватбена-украса
сватбена-украса

БЛЯН

Блян – така образно озаглавих тържеството на любовта на Надежда и Марин. Уви – и тяхната сватба на моменти приличаше на красив, но несбъднат сън. След като стана ясно, че няма как празникът им да се осъществи на 31.05.2020г., предвидливо започнахме да организираме лятна сватба. За щастие в „Barbarossa beach club” ни зарадваха със свободна дата – 11.07. и трескавата подготовка започна. Аксесоари, цветя, перли, сукуленти като малки подаръчета за гостите… Всичко вървеше гладко, без нито една пречка! До онзи четвъртък (два дни преди тържеството), в който забраниха сватбите в цялата страна. Е тази заповед беше отменена, но не достатъчно бързо. И така за втори път „крилете ни бяха срязани“. Надето и Марин ще разказват с усмивка на децата си как тяхната сватба е имала цели ТРИ дати. Е, и за нас си беше екшън. Всички артикули с датата на сватбата трябваше отново да бъдат преработени и на тях да изпишем 9.08.2020г. – бленуваният сватбен ден на семейство Маринови!

сватбена-агенция
сватбена-агенция
украса-за-сватба
сватбена-украса
сватбена-украса

ГОРСКА ПРИКАЗКА

Винаги са ми били фаворити онези сватби, които ме карат да не спя с дни. Вълнението от сватби като тази е толкова голямо, че дори когато отминат, адреналинът не спира да те държи на педал. Какво й е толкова специално ли? Булката! Михаила беше от онези булки, които ясно и точно знаят какво искат и компромисът за тях е сведен до минимум. Тя искаше да има Граждаски брак, сключен в подножието на Мадарските скали точно в деня на Голяма Богородица. Представяше си как баща й я води към приказна арка с бели акации и брашлян под съпровода на нежни акорди на цигулки. Искаше вълшебна горска сватба, та дори и тя да е в сватбената зала на „Barbarossa beach club”. Искаше жив горски брашлян, бели цветя и много малки светлинки и кристали. Една сватба, която беше в ума й, а ние трябваше някак си да влезем там, да преживеем всичко и да го съживим. Оставям на Вас да прецените дали сме успели да направим Михаила и Петър герои в една Горска приказка.

украса-за-сватба
сватбена-агенция
украса-за-сватба
украса-за-сватба
украса-за-сватба

НЕЖНОСТ

04.09.2020г. бе Големият ден за Плами и Ицо. Но както често се случваше през изминалата година, това не беше съвсем по план. Сватбата им трябваше да се състои на 20.06., но тогава близките им нямаше да успеят да се приберат в България и да споделят с тях всички онези емоции, които се помнят цял живот. Но в последните дни на лятото пандемията беше доста по-благосклонна и заедно успяхме да сътворим тази нежна картина. Благодарим сърдечно на нашите домакини от хотел „Арена Мар“, Златни пясъци за топлото посрещане и съдействие!“

сватбена-агенция
украса-за-сватба
сватбена-украса
украса-за-сватба
украса-за-сватба

Продължаваме в ЧАСТ 2 на Сватбените Украси на DenZa Style през 2020.

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на техния автор Стилиана Стефанова от сватбена агенция DenZa style, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here