украса-за-сватба

Продължаваме в ЧАСТ 2 с феноменалните сватбени украси на Стилиана Стефанова от сватбена агенция DenZa style. Ако сте пропуснали ЧАСТ 1, вижте я ТУК, заслужава си!

БЛЯСЪК И КРАСОТА

„Представям ви още една любима сватба от 2020 година. Любима и много дълго очаквана. С Хелена и Звезди се срещнахме още 2018-та и започнахме трескава подготовка на тяхното тържество за лятото на следващата година. Те са едни от най-позитивните и готини млади хора, които са влизали в нашия офис. Но усмивките им бяха помрачени от трагични обстоятелства и сватбата беше отложена за година по-късно. И когато любовта е толкова силна, няма как да не бъде възнаградена. Ето и една от наградите – една бляскава и красива сватба в емералд и златни елементи. Лятната градина на ресторант „Панорама“, гр. Велики Преслав още помни щурия купон от дългата нощ на 12.09.2020г. И ние ще ви помним винаги, мило семейство Звездеви!

сватбена-агенция
сватбена-украса
украса-за-сватба
сватбена-украса
сватбена-украса

ИЗКУШЕНИЕ

Много лесно и приятно е да се работи с клиенти като Зерин и Едис. И сега, когато го написах това „работи“, някак съвсем не ми стои на място. Удоволствие е да твориш! А те ми позволиха точно това – да творя. Помня само думите им: „Всичко, което искаме е нещо, което не си правила до сега. Други изисквания нямаме.“ И така на 12.09.2020г. в ресторанта на „Гранд Хотел Шумен“ се роди тази различна аранжировка с полски треви и цветя в розови нюанси. Дали ще се хареса на всички не зная, но се изкуших да го направя.

сватбена-агенция
сватбена-украса
сватбена-агенция
сватбена-украса
украса-за-сватба

ВЪЛШЕБСТВО

Започвайки разказа за тази вълшебна сватба, трябва да споделя нещо, което винаги ще помня. Дани и Иво бяха на дивана в офиса ни и ми разказваха за себе си – къде живеят, с какво се заниват… Измежду разказите им подразбрах, че нито един от двамата не е роден или израстнал и живял в Шумен. И тогава любопитството ми надделя. Не се сдържах и ги попитах: „И как така решихте да изживеете най-щастливия си ден тук?“. А отговорът им беше: „Ще бъдем напълно откровени. Много, много харесахме мястото и това какви чудеса прави вашата агенция там!“. За това и винаги ще помня датата 13.09.2020г. като деня, в който сбъднахме една мечта! Дани и Иво, ние от екипа на „Barbarossa beach club” и „DenZa style“ искрено ви благодарим, че избрахте точно нас и нашите партньори и ни позволихте да създадем за вас това вълшебство!

сватбена-украса
сватбена-агенция
украса-за-сватба
сватбена-агенция

МАГИЯ

Сватбата на Йоана и Васко също беше от онези с големия ? въпросителен ? Сватбените камбани за тях трябваше да бият още в началото на сватбения сезон, но… в техния случай първите се оказаха последни. Датата бе пренасочена за 3.10., а късметът беше с тях и като сватбен подарък семейство Маринови получиха слънчевите лъчи на „циганското лято“. Имаха магичен ритуал на брега на язовира и една прекрасна сватба в „Barbarossa beach club”. Декорацията беше нежна и красива също като нашата булка. Насладете й се!

сватбена-агенция
сватбена-украса
сватбена-украса
украса-за-сватба
украса-за-сватба

РОМАНТИКА

Есента е прекрасна за сватби! Йолина и Траян избраха сакралната дата 10.10.2020, за да сложат началото на своето светло бъдеще като семейство. За техния ден обогатихме стилната обстановка на ресторант „Панорама“, гр. Велики Преслав и превърнахме тържеството им в красив празник на любовта. Много ароматни свещи в искрящи златни свещници и виненочервени рози насищаха сетивата на гостите на Йоли и Траян.

сватбена-украса
сватбена-украса
сватбена-украса
сватбена-агенция
сватбена-украса

Заедно с тези 10 и още не малко двойки преминахме през различни препятствия. Благодарна съм, че въпреки трудностите, заедно успяхме да напишем история. История за любовта и нейната сила. Благодаря ви за доверието! Бъдете безумно щастливи!“

Върнете се в ЧАСТ 1 на Сватбените Украси на DenZa Style през 2020

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на техния автор Стилиана Стефанова от сватбена агенция DenZa style, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here