Тема на сватбата

Тема на сватбата е популярно понятие, което за всеки означава нещо различни и се изразява по различен начин, в различни елементи, акценти и украси. За мен темата на сватбата е цялостното усещане, което бихте искали да създадете у вашите гости, както и обща картина на спомена, който бихте искали те за запазят.

Да си призная, не съм голям фен на понятието ‘тема на сватбата’, защото мисля, че малко или много поставя граници на въображението или поне го вкарва в някаква рамка. Аз самата не съм сигурна как да дефинирам темата на нашата сватба. Знам, че исках украсата ни от цветя да е  в бяло и зелено, да има елементи от дърво, да създава усещане за нещо диво, естествено и близко до природата. Не смея да поставя това описание в рамка от типа: рустик, бохо и т.н.

И все пак тези названия са полезни за флористите, декораторите, сватбените агенти, фризьори и т.н., както и за първоначалния ви рисърч в Pinterest например. Затова в блога ще намерите секция ‘Тема на сватбата’, която съм използвала, за да организирам идеите си и за да съм ви максимално полезна.