Оригиналния пост вижте в Групата на булките Моята Сватба – Препоръки от Булки

Здравейте бъдещи булкииииии ! 🙂 Варнаааааа

Тъй като 5 месеца разлеждах, проверявах, събирах информация и мога да напиша книга, аз строго мога да заявя , че събрах уникални професионалисти, които бяха част от нашата сватба.

А който ме познава знае, че аз не се доверявам лесно.

Първо искам да започна с агенцията ми… Знаете ли проверих точно 3 – топ 3 агенциите във Варна и не става въпрос за пари, а за това какво искам. Тъй като братовчед ми е дизайнер, исках той да изработи дизайн на покани , табелки за маса и пр. Всички до които се допитах, като агенции – имаха някакви неща- определени цветове и ми обясниха, че тези цветове са цветовете за сезона и ще стоят уникално добре. Хубаво де , ама аз не търсех ТОП, аз имах идея и исках да е различно .. уви.. едната след , като споделих всичко изобщо не ми отговори … другата каза, че ако може да се ангажира да купи нещата ще се свърже с мен и познайте .. та както и да е тогава имах възможността да се запозная със Стилиана Стефанова .Тя също е най – добра, наистина НАЙ, но не във Варна, а в Шумен. Тя е управител на DenZa style и беше единственият човек, който веднага каза, че ще закупи всичко , което ми е необходимо, И го направи … Исках масите да нямат номера, а да са държавите, които сме посетили – част от тях и не само държавите, но и градовете … Исках да имам глобус до масата, картата с масите да е карта на света и пр… защотот тематиката беше 20 % травел, но не натрапчиво … и глобуса да не е шарен .. исках да няма сърца , пеперуди , перли и пр. Исках да е различно и да е синьооооо. Екипът на Стели винаги беше готов за всичко, дори в последни момент направих промени и тя направи уникални неща … Страхотна, като човек и като професионалист. И винаги ще я препоръчвам !

маса-на-младоженците

сватбен-ресторант

 

ритуален-дом

 

сватбено-шампанско

булка-сватба

сватбена-декорация

оригинални-идеи-за-подаръци-за-гости

 

ФОТО – Toni Perec Photography!!!!!!!!Тони е магия… хване ли тоя апарат и почват да стават някакви странни неща .. да бе , даже пекна слънце 😀 . За мен изборът на Тони беше първото нещо , което направих и знам , че с нея няма да останем само за една сватба снимки .. но няма да ви обяснявам, колко е добра , няма нужда от хвалби – тя е Тони Перец !

toniperec.com

Видео – Filmstudio55 Ганчо, като го видях… се успокоих … ако знаете мъжа ми , колко е тегав на тема снимки и видео … а Ганчо беше избягал от тяхната компания в паралелен живот … 🙂 Страхотен човек и професионалист, с главно П.

DJ Dido – Dj и водещ за Вашата сватба или парти

Ако не сте ходили на сватба на Дидо, то аз ви го пожелавам ! Дидо вдигна от масата хора, които познавам от години и никога не стават. Подход, държание… Помолих го да направим няколко неща и как я завъртя тая програма аз самата ми беше кеф, хем знаех какво ще има и бях пак изненадана. Доверте му се с две ръце и изобщо не го мислете, ако изобщо има свободна събота 2020 ….

РОКЛЯ – Bridal House Holiday . Миглена и Таня… Обичам ги ! До последната проба, до последната дантелка те бяха там и направиха всичкo.На първата проба едно нещо не ми хареса, което държа кажа, че супер много исках да го има и знаете ли какво … те се усмихнаха – казаха , ще правим нова , аз се притесних , ама как така .. не … и… направиха НОВА РОКЛЯ, за мен. Само и само да ми хареса.

Грим – Freya Beauty – Виктория !!! Само ще ви кажа, че имам снимка в 11:30 сутринта на грим , правен в 10 часа предния ден и НЕ Е мръднал … който не вярва- ЛС !

Прическа – FRINGE- Hair&Beauty– Дениславаааа ! Тя просто е талант и добре , че бяхте вие тук, за да я намеря.

Столовете шивари взех под наем от partyrentservice.bg/ . Страхотно отношение към клиента!

Оркестър за извеждане – Aleksey Enchev!!!

Не на последно място искам да благодаря на ЕЛИЦА и хотел Вентура, които бяха толкова гъвкави до последния момент сменяхме табелки и пр. Елица направи всичко, за да сме доволни от първата ни среща до последната, а залата … тя е само за ценители 😉

Ииии дааа маникюр – ONLY NAILS!!!

Навярно пропускам някой, като се сетя ще го добавя!

И искам да ви кажа някои неща …

1.направете подробен списък с всичко кое за къде е и кога трябва да се вземе … дайте определени неща на някакви хора – жартиера на леля , книгата на приятелка, якето на баба … в този ден , вие няма да помните нищо.

сватбен-букет

шаферки

ресторант-за-сватба

фотосесия-сватба

халки

рязане-на-тортата

сватбена-торта

подаръчета-за-гостите-на-сватба

 

сватба-булка

 

2. Снимайте се с всички, че после ще съжалявате , че сте пропуснали някой .

Правете групови повече снимкии, колкото можете повече.

3. Дайте телефон за контакти на друг човек – ще се пръснат да ви звънят .. предния ден напишете на всички смс кое къде как – подробно .

4. Минаването по масите може да е глупаво , но ние само тогава успяхме да се видим с хората дори за 1 мин на двойка или 1 човек …

Много стана дълго …. приключвам , само ви пускам какво публикувах първия ден от семейния ми живот 😉

7 дни преди сватбата – октоберфест Варна.. има тоооолкова много време до 05-ти и всички сме щастливи.

5 дни преди сватбата – списъкът е готов, около 40 неща за вършене, сред които да намеря карфици без връх, хартия паус за разпечатване а4, да си направя среща с всички за събитието… да накарам и Диян да дойде с мен. Да проверя в пинтерест всички възможни украси за торта. Или да играя на сигурно … Попитахме 100 човека …

3 дни преди сватбата- нервна съм! Тоя списък от понеделник е до никъде, а и вече имам нови 40… Искам да набия някой, най – малкото да се скарам с някой .. хах Диян се върна .. гледал мач 🥰.. чудничко.

2 дни преди сватбата – Аз съм по – нервна , но пък вече и Диян е нервен ✌🏾. Правят се преговори как ще стане тая работа със снимките, колко ще сме досадни и .. тия шаферки – Защо ??? ще идват с нас, не може ли после да се снимам с тях.

1 ден преди сватбата – Вали! Философия- моят най – добър приятел • Можеш да планираш всичко, но не и времето. Масово всичко скандира “ ще ви върви по вода “… нервна съм.

12 часа преди сватбата- Дабъл чек на sinoptik..Баси ! 5 месеца редя пъзели, направих неща,които ставах в 3 а.м . да рисувам, сгъвах 8 часа подаръци, намерих си хартията паус,а утре цял ден ще вали.

Рев. Сълзи. sinoptik

7 часа до сватбата – счупи ми се нокът, вече даже не съм нервна..

Отивам на прическа – Queen!!!!!! на макс в колата , рапсодията гърми.. а вън вали.( даже има рима ).

Отвам на грим, рязко чеквам по пътя сватба – дъжд – поверия … и пак Queen.

12:00, 05.10.2019 – изгря слънце .. аз пак ревнах- Благодаря ! Някой там горе ме обича!

Щастлива съм ! Грея ! Подписах се.. той също.

Сватба е !

сватбена-рокля

сватбена-украса

булка

 

сватбена-кола

 

шаферки

 

сватбени-чаши

 

сватбена-фотосесия

Снимките са публикувани със съгласието на Toni Perec от toniperec.com, за което й благодаря, че дават възможност на бъдещите булки да видят работата й чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here