моминско-парти

Още Идеи и Места за моминско, препоръчани от Куми и Шаферки ще намерите в нашата Група Моминско Парти – Идеи & Съвети!

Вижте идеите на кумата Ани за моминско парти в София:

Здравейте момичетаа,

Мина и нашето парти на 12.9. Първо ходихме с булката на фризьор да си направим прически( беше изненада за нея). Вечерта бяхме в един ресторант градина в студентски град- Биляна, като не препоръчвам мястото спрямо обслужване, тъй като бях подведена по телефона за доста неща, които разбрахме чак в последствие вечерта… освен като обстановка- приятна градина, др не мога положително да кажа за заведението… но въпреки това се справихме и изкарахме доста забавно.

моминско-парти
моминско-парти

След това продължихме в две дискотеки и успяхме да компенсираме. Повечето подаръци, ги направих аз, като за украсата да я нагласим ми помогна шаферката( даже се включиха кума и шафера, които по случайност или не, са нашите мъже 😄).

Подготвих специално за всяко момиче, кутия, в която сложих чашите и лентите, които си поръчахме и други дребни подаръчета, които направих за тях- перлени гривни, свещичка, сложих на всяка любимото цвете вътре, като за булката ни имаше още изненади в кутията. Чашите са от Lina Atelier.

моминско-парти
моминско-парти
моминско-парти

Подготвих и игри…. и така изкарахме доста весело, мисля че успяхме да зарадваме прекрасната си булка иии ще чакаме големия ден, за който също сме подготвили с кума изненади, но тях ще споделя по- късно.

П.с. Благодаря за страхотните идеи, които споделяте и положителното отношение, което имате.

Препоръчвам тортите на Бутикови торти и погачи Маринела, както виждате освен, че изглежда страхотно, беше и много вкусна ☺️☺️☺️

моминско-парти
моминско-парти

Влезте във Facebook Групата Моминско Парти – Идеи & Съвети, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Кажете на вашата Булка да се включи в групата ни Моята Сватба Препоръки от Булки, където си помагаме, обменяме опит и препоръки за хора и места.

моминско-парти

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here