My [big fat] Bulgarian wedding

След голямо упорстване от моя страна, младоженецът някак си ме убеди да наемем сватбен асистент. Въпреки, че си представях всичко да организираме сами до най-малкия детайл, аргументът, че не живеем в България надделя. Поглеждайки назад, това беше най-разумното ни решение в цялата организация. Благодарение на Руми, която ни помогна с изпълнението на много голяма част от събитието, както и с много свежи идеи, сватбата ни се оказа още по-хубава, отколкото си я представяхме.

Цветовете бяха бяло и зелено, като украсата се състоеше почти изцяло от растения и цветни елементи. Тъй като темата на сватбата беше “близо до природата”, нашата флористка беше използвала и саксийни цветя, сукулентни растения, дървени кори, морски клони, канап и различни морски акценти. По щастлива случайност стилът на самия ресторант, както и локацията му, съвпаднаха с темата на сватбата, което придаде много завършен вид на цялото събитие.

(Флорист: Ателието на Ема, Бургас)

С няколко думи, беше едно голямо, красиво парти в благозвучната местност “Буджака” около Созопол, на брега на морето, което продължи от около 5 следобяд до 5 часа сутринта. Официалната част започна с коктейл за всички гости, а аз пристигнах малко след това за изнесения ритуал на плажа. Ресторантът също беше там, а сцената и партито – пред него на самия пясък…нямаше как да бъде по-романтично.

Брой гости: 125; Созопол, местност “Буджака”; 27 август 2016г.

tag: сватба, сватбен блог, сватбена рокля, булка, сватбен агент, сватбена агенция

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s