Обувки за сватба на плажа

Често оставяме избора на сватбени обувки за накрая…в екстремни случаи до няколко дни преди сватбата. Това естествено не е фатално, стига да сте съобразили дължината на роклята с височината на обувките.

Изборът на обувки за сватба на плажа се оказва трудност за много булки, поради пясъчните обстоятелства и променящата се обстановка. Но нека си признаем – едва ли някоя булка иска да мине през предизвикателството ‘потъващи токчета в пясъка’. Миналото лято бях впечатлена от една оригинална, красива и прагматична идея на една близка приятелка, чиято сватба също беше на плажа и на която имах радостта да присъствам. Тя беше избрала варианта с красиви плетени сандали (или почти сандали, т.к. бяха без подметка), за да може да стъпва директно на пясъка. Това решение беше изключително добре съчетано с дантелата в горната част на роклята и аксесоарите за коса, които беше подбрала. А сигурна съм – и доста удобно.

Моята сватба предстоеше след месец и много се замислих дали да не опитам нещо подобно. За съжаление нямах нейното предимство с височината и при такъв вариант трябваше да отрежем голяма част от роклята, а така щеше изцяло да се развали идеята й. В крайна сметка избрах вариантът ‘токчета в пясъка’, но бяхме предвидили дървени скари навсякъде, където трябваше да стъпвам (много важен елемент от една плажна сватба!).

Ето още малко идеи за обувки за сватба на плажа. Могат да бъдат както от дантела, така и плетени, с морски елементи, мъниста и т.н…а ако сте още по-алтенативна, може и изобщо да пропуснете обувките;)

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s