Сватбена книга за гости…или нещо алтернативно?

Според мен книгата за гости е нещо доста стандартно (да не казвам банално), на което повечето гости на сватбата гледат с досада. Всъщност гостите ви най-вероятно вече са отправили своите писмени пожелания в картичките с подаръците си. Затова едва ли има голям смисъл да им разваляте партито и още веднъж да ги карате да се отбият да ви напишат нещо стандартно за спомен.

А дори и да изберете вариантът книга за гости – колко пъти бихте я отворили след сватбата? По-вероятно би събирала прах няколко десетки години в някоя стара библиотека, докато евентуално я отворите…някога.

Нашето решение за книга за гости беше една дървена котва, на която гостите ни можеха да напишат или нарисуват нещо много кратко, но от сърце. Искахме крайният продукт да добие формата на някакъв арт сувенир, който да можем да добавим към декора у дома, за да си го гледаме всеки ден.

Мисля, че успяхме да постигнем този резултат, въпреки че не всички успяха да оставят своите пожелания, поради ограничения размер на котвата. Остава ни само да я лакираме, за да съхраним пожеланията във времето. Особено сантилемтално беше това, че бащата на младоженеца направи самата дървена котва, както и указателните табели, които поставихме по пътя до мястото на сватбата.

Идеи за други алтернативи на сватбени книги за гости можете да разгледате в един друг блог ТУК.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s