Блогът

part-i-069s

Минаха няколко месеца след сватбата и вече взе да ми липсва. За да не изгубя спомена и чувството, реших да започна да правя нещо, което ще ми я припомня всеки ден.


ЗА МЕН НАС

Със съпруга ми живеем и работим в Будапеща от няколко години. Трябваше да организираме сватбата си от разстояние, както много наши приятели и други български двойки по света. Това си беше голямо предизвикателство, имайки предвид ограничените отпуски и разстоянието.

16601722_10154047702741920_3309179754987129406_o.jpg

Затова може да изглежда, че блогът ми е насочен предимно към дамите, живеещи извън България, на които им предстои организация на сватба от разстояните. Но се надявам също и вие, които живеете в България, да намерите полезна информация и идеи сред постовете ми (поне някои от които, надявам се, интересни.)

Ще се радвам, ако споделите каква информация бихте искали да получите и какви сватбени теми бихте следили в блога > Q&A: Какви теми бихте следили в един сватбен блог?


СВАТБАТА

part-i-001s

Щастлива съм, че гледайки назад, не мога да намеря нито едно нещо, което да се е объркало, нито един ‘кусур’, за който да се ядосвам в последствие (по принцип не съм такъв човек, но при такова събитие винаги нещо може да се прецака, като например времето…но за това после).

Огромна роля за това имаха невероятната ни сватбена асистентка Руми, без която едва ли щяхме да се справим, фотографите ни Краси и Борко, флористката ни Ема, целият екип на ресторанта и разбира се родителите ни, които оказваха точното количество помощ и в точния момент. Помогна и времето, което би могло да е основният виновник, но и кючов фактор за протичането на едно събитие на открито (предния ден бях изляла сериозно количество сълзи, след като чух дъждовната прогноза…но слава-богу се размина!).

Мили дами (и господа), този блог съдържа голяма част от мислите и преживяванията ми от нашия невероятен ден – определено най-хубавият от последното лято…и от всичките ми лета…и като цяло досега. Освен снимки от сватбата ни, в него ще намерите и моите мисли, идеи и съвети за организацията и протичането на този важен и дългоочакван ден. Отворена съм за всякакви предложения и свежи идеи – можете да се свържете с мен чрез формата за контакт в секция ‘Контакти’.

Приятно разглеждане / четене!