кауза-за-сватба

В нашата група Моята Сватба Препоръки от Булки често обсъждаме, с какво да заменим цветята от гостите. Затова ви споделям каузата на сватбения видеограф Красимир Ламбов, на който много булки вече са се доверили като човек и професионалист. Затова и спокойно можем да повярваме и подкрепим неговата инициатива Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome. Тази кауза е и много хубава препратка и естествено продължение от сватбата към бъдещия ни семеен живот и децата.

За да подкрепиш тази кауза на 21.03 и не само:

👉ПОРЪЧАЙ ШАРЕНИТЕ НИ ЧОРАПИ с кауза ОТ САЙТA ни тук 👉https://lifewithdownsyndrome.com/купи-с-кауза за теб, твоите близки и приятели 😍🌈УЧАСТВАЙТЕ в ШАРЕНОТО НИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА 21-ви MAРТ, ☀️Международeн ден на хората със синдром на Даун!☀️ Фондация Живот със Синдром на Даун за 6-та поредна година ви ПРЕДИЗВИКВА да обуете 🧦НАШИТЕ Шарени Чорапи с КАУЗА🧦 и да покажем заедно, че светът е шарен и цветен.

🟡1. ОБУЙТЕ Шарените НИ Чорапи с Кауза на 21-ви Март, ПОРЪЧАЙТЕ от сайта ни тук👉 https://lifewithdownsyndrome.com/купи-с-кауза 2. НАПРАВЕТЕ СНИМКА с чорапите или ВИДЕО в което казвате „Аз приемам хората със синдром на Даун“.

🟢3. СПОДЕЛЕТЕ с хаштаг #животсъссиндромнадаун и ни отбележете в INSTAGRAM: lifewithdownsyndrome, FACEBOOK: Живот със Синдром на Даун, YOUTUBE: Живот със Синдром на Даун.

🔴4. ПРЕДИЗВИКАЙТЕ приятел да се включи под снимката или видеото ви.

Може да ИЗТЕГЛИТЕ и РАЗПЕЧАТАТЕ плаката с предизвикателството от този линк: https://we.tl/t-e67nJ54xZK във формат А3 и да го ЗАЛЕПИТЕ в детски градини, училища и на работното място.

100% от продажбите на шарените чорапи ще бъдат насочени за организиране на Летен лагер 2021г за деца със синдром на Даун и техните семейства от цяла България за 4-та поредна година НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. СПОДЕЛЕТЕ и УЧАСТВАЙТЕ! БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here