Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Нашият сватбен ден бе на 28.07 – дата,много важна и значима за нас. На тази дата започна нашата връзка, две години по-късно на същата дата се сгодихме. Подготовката за сватбата ни отне почти година, много нерви и пречки пред нас. В крайна сметка всичко си струваше, не направихме компромис с нищо и големият ден беше точно както си го бяхме представяли и планирали.

сватбен-грим

Така че, честно казано, сме големи късметлии!

Дори и хубавото време беше с нас!

Любимата ми рокля е на марката Demetrios, от бутик Арети, София.

За грима и прическата ми се погрижи Makeup by Katerina Nik. За малкото време, с което разполагаше, успя да направи прически и грим, освен на мен, на майка ми, свекърва ми и още две шаферки. Въпреки жегата през двата часа фотосесия на открито и буйните танци, нито прическата, нито грима ни мръднаха.

сватбена-рокля
сватбени-обувки
рокли-за-шаферки
сватбени-бижута-за-коса
сватбен-гримьор-софия
халат-булка
булчинска-рокля
обувки-за-сватба
сватбен-маникюр
сватбе-букет

Цялостната визия на младоженеца е от Lord, Пловдив. Получихме отлично обслужване, служителите бяха много любезни и внимателни.

Халките ни са от Сара Трейд, Пловдив. Съгласиха се да направят дизайн по наша идея и сме много доволни от резултата.

халки

За фотограф се доверихме на Mariela Chelebieva – Wedding storyteller. За снимките и видеото не исках да правим никакви компромиси, а фотограф по мой вкус и виждания започнах да търся две години преди сватбата. Имах пълно доверие на Мариела и знаех, че крайният резултат ще е точто това, което искахме и очаквахме от нея. Нямам любима снимка, всичките са ми любими!

места-за-сватбена-фотосесия-софия
сватбена-фотосесия
сватбена-фотосесия
сватбена-фотосесия-софия

Видеото ни е дело на един млад талант Владимир Вълчанов от AirWolfy. Пълен с идеи и енергия. Знаехме, че ще направи красиво и чувствено видео, но той направо ми скри шапката. Първите дни не спирах да си гледам отново и отново видеото, дори в метрото и на работа си го пусках. Именно той “ ме светна “ за тази група, където по-късно намерих и останала част от екипа!

Фотосесията ни беше в парк-дворец Врана. Доста почакахме за разрешение да се проведе там, но си струваше. Отделихме 2 часа за снимки и станаха невероятни кадри!

сватбена-фотосесия
шаферски-рокли

Първо ни беше църковният брак в храм Света София. Харесах храма, заради високите тавани и достатъчното светлина за снимките. Самата такса е малко висока според мен – 340 лв., но не съжалявам.

църковен-брак

Изнесеният ни ритуал бе в хотел Акорд, където и след това се проведе тържеството. Още преди да се сгодим, бяхме избрали този хотел. Знаехме, че трябва да се запази поне година и половина-две предварително, защото датите там бързо се запълват. За щастие, с нашата „вторнишка“ сватба, нямахме проблем да организираме и запазваме, където си поискаме. Влюбих се в залата – светла, прекрасно направена специално за сватбени тържества. Кувертите са изключително добри и изгодни – неограничено количество на безалкохолни, вино, бира. Внесохме единствено ракия и уиски, без такса. Три варианта за меню, между които може да си съчетаваш.

изнесен-ритуал
изнесен-ритуал
ритуални-чаши
кутия-за-подаръци
сватбени-чаши
табло-за-настаняване-на-гостите

За украсата на ресторанта, изнесеният ритуал, букета ми и цветята за автомобила се доверихме на Алекс от Alexa Events. Намерих я в тази група и още при първата ни среща страшно я харесах. С малко думи разбра точно какво си представям и го осъществи! Украсата ни беше вълшебна – много нежна и красива!

сватбен-ресторант
украса-за-сватба
столове-шивари

За озвучаване на изнесения ритуал и големия купон се погрижи Теодор Минчев от TES Group – Wedding & Party DJ. Музиката за изнесения ритуал, която беше избрал, ме разчувства и разплака. С Тео и Rosina Mladenova изготвихме сценарий на вечерта, кога, как и какво ще се случва. Три пъти се срещахме лично, за да го коментираме и преговаряме с цел всичко да бъде така, както си го представяме. Роси следеше преди всеки ритуал, дали всички гости са в залата, уведомяваше ни поне 5 мин преди това, какво следва да правим и ни подготвяше. Нямаше изненади и непредвидени неща. Много държах водещата на сватбата ни да е младо, красиво момиче, с приятен глас, което да се впише сред останалите ни гости. Роси дори ни изненада приятно като се появи, облечена в цветовете на сватбата. Тео направи страшен купон, само с поглед се разбирахме какво следва. Като цяло се водеше от гостите, от тяхното настроение и предпочитания.

сватбена-погача
игри-на-сватба
сватбени-ритуали
хвърляне-на-жартиера

За нашият първи сватбен танц Ники, от Сватбен танц /Wedding dance, ни изготви специална хореография. Имах в главата си идеи, стъпки и движения, повдигания и завъртания, които тя превърна в красив, елегантен танц, подходящ и за нашите скромни възможности. Повечето гости не занеха, че няма просто да се поклащаме и останаха изключително изненадади. За песен избрахме Thousand years на Christina Perry.

първи-танц

Сватбената ни торта е от Торти Лияна, Божурище, много нежна и красива!

сватба-торта-софия

Дълъг ми е постът, но

искам да се похваля и благодаря на всички професионалисти, които превърнаха нашата мечта в реалност.

сватбени-снимки

АКО МОЖЕХ ДА ВЪРНА ВРЕМЕТО НАЗАД, ЗА ДА ИЗЖИВЕЯ ПАК ТОЗИ ДЕН, ОТНОВО БИХ ИЗБРАЛА СЪЩИТЕ ХОРА И НЕ БИХ ПРОМЕНИЛА НИЩО.

БЕШЕ ЕДИН ВЪЛШЕБЕН, ПРИКАЗЕН ДЕН!

халки
булчински-букет

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбени-покани
изненада-за-кумове
подарък-за-кумове

Снимките са публикувани със съгласието на Мариела Челебиева от Mariela Chelebieva – Wedding storyteller, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

сватбен-албум
сватбен-албум

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here