морска-сватба-бургас

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте, момичета! Нашият ден мина и искам да похваля и препоръчам целия екип, който направи деня ни незабравим. 

Но първо да ви пожелая да се насладите на организация без повече пречки и да имате прекрасна сватба! 

Един съвет: Насладете се на всеки момент и организирайте сватбата, за която сте си мечтали. Традиции има много, мнения от близки и далечни хора – още повече, затова слушайте само себе си и какво вие двамата искате.  

РЕСТОРАНТ

Нашата морска сватба беше в AMAYA BEACH – кв. Крайморие, гр. Бургас – зала “Море” е прекрасна, светла и просторна. Екипът беше много усмихнат и винаги отзивчив. храната беше много вкусна. 

🏖️ Изнесеният ритуал и Welcome Drink-ът бяха на платформа на плажа, осигурена от тях.

УКРАСА

💐 Украсата и букетът ми бяха от Сватбена агенция ЯНА / YАNA Wedding Agency – още при първия разговор усетиха желанията ни, а резултатът беше точно товa, което си представяхме.

сватбена-агенция-бургас

DJ

🎉 ДЖ ни беше Иван Тодоров – изключително забавен и позитивен. Предложи ни много интересни игри, в които участваха всички гости. Знаете колко важен е ДЖ-ят за настроението,а той се погрижи партито да е на ниво.

ФОТОГРАФ

📷 Фотографът ни Жоро Манолов-Сватбена Фотография е просто чудесен – улови всяка една емоция, организира много емоционално “първо виждане”, запечата всеки момент. Няма думи, с които да опишем колко сме му благодарни.

ВИДЕО

🎥 Видеографът ни Ivo Vartanian също е прекрасен човек и професионалист. Видеото и трейлърът ни са страхотни. Тъй като си е от района, даде чудесни идеи за място за снимките и съдействаше за всичко необходимо.

🍨 Благодарим и на Pozzetti Gelato, че осигуриха изключителелно вкусния сладолед за изнесения ритуал. Обожаваме сладолед и много искахме да имаме такъв на сватбата.

📚С въображение и любов направиха кногоразделите като подарък за гостите ни, както и книгата за пожелания и една фигурка на младоженци. Страхотно семейство са и правят наистина чудесни неща🧸 

А за подарък на кумовете избрахме книга от Моята Приказна Книга / My Fairy Tale Book – получи се много оригинално.

🏨 Гостите ни бяха настанени в Hotel Milano / Хотел и Ресторант Милано в гр. Бургас и също са много доволни – чист, нов хотел с много добро обслужване.

сватба-бургас

БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

👗Моята рокля е от ALEGRA– исках да е лека и удобна, така че си изкарах цяла вечер с нея без проблем.

ШАФЕРКИ

Роклите за шаферките са от IMAGO The Label– роклите са много красиви и нямаши никакъв проблем с размерите.

ГРИМ & ПРИЧЕСКА

За грима ми се погрижи Galina Kalichina Makeup Artist, а прическата ми направиха в STUDIO AMBAR. Малко дълъг пост се получи, но се надявам да ви е от полза 🙂

халки

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на сватбения фотограф Жоро Манолов, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят творчество му чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here