Морската сватба на Спасимира & Дейвид в Бургас

морска-сватба-бургас

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте, момичета! Нашият ден мина и искам да похваля и препоръчам целия екип, който направи деня ни незабравим. ❤️ 🤩

Но първо да ви пожелая да се насладите на организация без повече пречки и да имате прекрасна сватба 🥰

Един съвет: Насладете се на всеки момент и организирайте сватбата, за която сте си мечтали. Традиции има много, мнения от близки и далечни хора – още повече, затова слушайте само себе си и какво вие двамата искате. 👩‍❤️‍💋‍👨 

РЕСТОРАНТ

Нашата морска сватба беше в AMAYA BEACH – кв. Крайморие, гр. Бургас – зала “Море” е прекрасна, светла и просторна. Екипът беше много усмихнат и винаги отзивчив. храната беше много вкусна. 

🏖️ Изнесеният ритуал и Welcome Drink-ът бяха на платформа на плажа, осигурена от тях.

УКРАСА

💐 Украсата и букетът ми бяха от Сватбена агенция ЯНА / YАNA Wedding Agency – още при първия разговор усетиха желанията ни, а резултатът беше точно товa, което си представяхме.

сватбена-агенция-бургас

DJ

🎉 ДЖ ни беше Иван Тодоров – изключително забавен и позитивен. Предложи ни много интересни игри, в които участваха всички гости. Знаете колко важен е ДЖ-ят за настроението,а той се погрижи партито да е на ниво.

ФОТОГРАФ

📷 Фотографът ни Жоро Манолов-Сватбена Фотография е просто чудесен – улови всяка една емоция, организира много емоционално “първо виждане”, запечата всеки момент. Няма думи, с които да опишем колко сме му благодарни.

ВИДЕО

🎥 Видеографът ни Ivo Vartanian също е прекрасен човек и професионалист. Видеото и трейлърът ни са страхотни. Тъй като си е от района, даде чудесни идеи за място за снимките и съдействаше за всичко необходимо.

🍨 Благодарим и на Pozzetti Gelato, че осигуриха изключителелно вкусния сладолед за изнесения ритуал. Обожаваме сладолед и много искахме да имаме такъв на сватбата.

📚С въображение и любов направиха кногоразделите като подарък за гостите ни, както и книгата за пожелания и една фигурка на младоженци. Страхотно семейство са и правят наистина чудесни неща🧸 

А за подарък на кумовете избрахме книга от Моята Приказна Книга / My Fairy Tale Book – получи се много оригинално.

🏨 Гостите ни бяха настанени в Hotel Milano / Хотел и Ресторант Милано в гр. Бургас и също са много доволни – чист, нов хотел с много добро обслужване.

сватба-бургас

БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

👗Моята рокля е от ALEGRA– исках да е лека и удобна, така че си изкарах цяла вечер с нея без проблем.

ШАФЕРКИ

Роклите за шаферките са от IMAGO The Label– роклите са много красиви и нямаши никакъв проблем с размерите.

ГРИМ & ПРИЧЕСКА

За грима ми се погрижи Galina Kalichina Makeup Artist, а прическата ми направиха в STUDIO AMBAR. Малко дълъг пост се получи, но се надявам да ви е от полза 🙂

халки

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Снимките са публикувани със съгласието на сватбения фотограф Жоро Манолов, за което му благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят творчество му чрез препоръките от доволни клиенти!

Leave a reply