морска-сватба-варна

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

С голяма радост ви споделям този дълъг пост за нашата морска сватба, която стана реалност на 20.09.2020, въпреки цялата ситуация. Благодаря сърдечно на всички тези хора и се надявам да ви е полезно!

морска-сватба-варна

✦Сватбена Агенция

Решихме да се доверим на професионалисти, които да осъществят идеите ни и да поемат голяма част от стреса от организирането на сватба. Избрахме Сватбена агенция Stilezza Weddings и те сбъднаха мечтата ни! Бяха ни от голяма помощ при избирането на всичко, също така и в деня на сватбата! Знаех, че искам стил Boho и украсата ми беше мечта, но те я направиха на another level и още по-прекрасна от представите ми!!! Най-невероятния букет, цветя, детайли и атмосфера!

морска-сватба-варна
морска-сватба-варна
сватба-на-плажа-варна
сватба-на-плажа-варна

✦ Ресторант

Мечтаехме си за плажна сватба и се спряхме на Restaurant „Therma Beach“ в Кранево. Невероятно местенце, което събра нашите 40-45 гости и ни обгрижиха най-топло! Няма как да не спомена шеф Гайдаров, който ни обърна специално внимание, приготви меню за нас и всички останахме очаровани от вкусната храна!

сватба-на-плажа-варна
сватба-на-плажа-варна

✦ Хотел

Сватбата ни беше вечерна, така че избрахме всички да останем в хотел Therma ECO Village, който е само на 2 мин пеша от плажа. Освен дестинацията, много ни хареса това, че хотелът и ресторантът са много близо, което е супер удобство (особено когато трябва да излезеш на олтара и се окаже, че си си забравила букета, и човек от персонала бяга да го донесе! 😃) Страхотно отношение към нас и гостите ни!

✦Фотограф

Невероятен фотограф и приятел беше Nadezhda Alexandrova Photographer ! Фотограф, който се държа супер професионално и търпеливо, а кадрите, които е заснела ме накараха още повече да заобичам този специален ден! Приятел, защото беше супер предразполагаща, мила и внасяше страхотно настроение!

морска-сватба-варна
морска-сватба-варна
морска-сватба-варна
морска-сватба-варна
сватба-на-плажа-варна
морска-сватба-варна
сватба-на-плажа-варна
сватба-на-плажа-варна
сватба-на-плажа-варна

✦Видео

Видеооператорът ни беше Ганчо Ганчев от студио Filmstudio55 , супер готин и чудесен професионалист! Засне всичко, което искахме, и то по най-нежен и красив начин! Спокойно и с чувство за хумор понесе моето страсиране и мърморене 😃, и така се слива с обстановката, че дори сме забравили, че е снимал на моменти!

✦ Водещ

Човекът, който водеше тържеството и ни забавлява цяла нощ беше Христо Панов! Още на първата ни среща усети как искаме да протече и как бихме искали да се забавляваме заедно с гостите! Нещо, за което не бях помислила беше, че имаме гости, които не говорят български, за които той превеждаше. Беше много мило и уважително!

✦Визия

Костюмът на младоженеца беше подготвен от KRIS – lady’s & man’s fashion, страхотно качество и модел, а моята рокля беше поръчана от някакъв китайски сайт, с който извадих късмет, но София-Бутик във Варна, се погрижи да преправи всичко, което искам, както и да направи мечтаното ми було!

✦Грим, прическа, маникюр/педикюр си направих сама и с помощта на главната шаферка.

морска-сватба-варна
морска-сватба-варна

✦Халки

Пръстените са по идея на моя прекрасен съпруг, а БИЖУТА – BOBY DESIGN STUDIO осъществи прекрасно идеята му!

сватба-на-плажа-варна

✦Торта

Тортата беше най-невероятното сладко нещо на света! Направиха ни я от Магазин за сладолед Обнова – Варна – Севлиево във Варна (не трябва да има човек, който да не е опитвал домашните им сладоледи!), които са страшни майстори!

сватба-на-плажа-варна

✦Фолклорен ансамбъл

Ансамбъл Добруджа, Добрич беше изненада от родителите и бяха страхотно допълнение към партито!

сватба-на-плажа-варна

Надявам се да не пропускам нещо. Пишете ако имате въпроси!

Като съвет бих ви дала, преди самия ден да изберете екип от хора, с които се чувствате добре, а на самия ден – не се стресирайте, защото няма всичко до е перфектно, но ще е приказно и незабравимо! ❤

сватба-на-плажа-варна

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

морска-сватба-варна

Снимките са публикувани със съгласието на сватбения фотограф Nadezhda Alexandrova Photographer, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки, да видят работата й чрез препоръките на доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here