Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте, мили булчета!

Мина и нашият ден направо като миг, 10.10.2020г., и дойде и моят ред да се включа с изчерпателен пост с препоръки за нещата, от които съм силно впечатлена и допринесоха за магията в този ден.

💝

П.С. Постът се получи по-дълъг от очакваното, но наистина се надявам да бъде от полза!

БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

Започвам с избора на рокля – стартирах активното разглеждане и проби февруари месец. Ходих на проби в няколко прекрасни бутика, като навсякъде момичетата бяха изключително любезни и отзивчиви – Carrie Wedding, BeQueen и Wedding Residence. В крайна сметка, при мен (както при много други от вас, със сигурност), се оказа, че роклята-фаворит, в която се влюбих от пръв поглед, беше и „моята”. Възхитена съм от моделите и качеството на роклите в Carrie Wedding.

булчинска-рокля

ХАЛКИ

За халките се доверихме на zlatar.bg, дългогодишен златар на Пиротска, съгласно препоръки от други булки (благодаря, момичета!). Човекът работи в ателие (не е лъскав магазин), като е важно да сте направили предварително проучването си и да отидете при него с конкретни представи за модел. Предлага гарантирано ниски цени за изработка. Нашите халки бяха готови за около седмица.

халки

ФОТОГРАФ

Относно фотограф – Гери ДиневаGerria Photography, няма как да бъдем по-доволни от избора си. Гери има страхотен усет да улавя най-нежните и съкровени моменти! Изключително енергична, позитивна и зареждаща, предразполага клиентите си да се държат естествено и непринудено пред обектива. С нея фотосесията мина неусетно, а миговете бяха наистина много вълшебни. Гери беше толкова мила да ни изненада още същата вечер с няколко от кадъра!

сватбена-рокля
сватбени-халки
сватба-пловдив

ГРИМ

Елиза Поповастрахотен професионалист, много ведра и позитивна, работи с качествена козметика, през целия ден гримът ми не помръдна, въпреки емоциите и така жадуваното топло време.

булчински-букет

БУКЕТ

Цветопродавница Грозевимного топло отношение, съгласно определения бюджет успяват да предложат изключителни неща! Цветята се запазиха свежи няколко дни след сватбата, а сега планирам да ги съхраня в рамка, поредната красота, която нашумя в групата.

сватбен-букет

СВАТБЕНА ТОРТА

Тортата поръчахме от Torti Liyana, жените бяха изключително мили, когато отидох до цеха за да изговорим детайлите, ме очакваше безплатна цяла торта-мостра, с различните пълнежи, които предлагат. Всички бяха много леки и приятни на вкус, а декораторката им прави чудеса!

*Фигурката отгоре беше изработена ръчно, от тях.

РЕСТОРАНТ

Тъй като поради ситуацията с вируса до последно се колебаехме как да процедираме, в крайна сметка се спряхме на събиране в тесен кръг в гръцкия ресторант Mykonos. Изключителен персонал, атмосфера, храна иии отношение! Нямаше момент, в който на някой от гостите нещо да му липсва или да става суматоха. В деня на събитието бяха поканили и изпълнител на живо, което допринесе да бъде още по-приятно и празнично.

маникюр-булка

Пожелавам на всички бъдещи булчици да изживеете най-приказния ден и да си го направите точно както на вас ви харесва!

сватбена-рокля

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбена-фотосесия-пловдив

Снимките са публикувани със съгласието на Gerria Photography, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here