сватбена-рокля

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Ето че и нашата сватба мина. 🙂 Датата е 22.08.2020 и беше неописуемо! Всичките притеснения, които имах за това дали всичко ще бъде по план изчезнаха в самия ден, въпреки че НЕ всичко беше по план, НО беше вълшебно и повече от това, за което съм мечтала!

булчинска-рокля

❤ Искам да похваля всички замесени:

Ресторант

Света Екатерина, Рибарица – екип от изключителни професионалисти! Отговориха на милионите ми въпроси, помогнаха ми много с подготовката, храната беше супер вкусна, отношението много топло, а природата и настроението, което създава самото място – приказни!

Фотограф

Jeny`s Photography & Jeny’s Cinematography – магьосници! Само 2 снимки са готови, но съм влюбена в тях! Жени е прекрасен човек и професионалист, пълна с идеи и много вдъхновяваща! Безумно щастлива съм, че беше свободна за нашата дата!

сватбен-фотограф
булчинска-рокля
сватбен-букет
сватбена-фотосесия

DJ

DJ Росен Котев в екип с водещ Тони Христов – просто са страхотни! Създадоха идеално настроение за купон, имаше по нещо за всеки, гостите ни не спряха да се веселят! Водещият има невероятен глас, програмата , която следваха беше без забележки – силно препоръчвам!! DJ заедно с водещ е голям плюс.

сватбен-фотограф

Покани, Подаръци за Гостите, Табелки с имена, Номера за Маси, Топер за Торта

Дейните моми – те са 50% от сватбата! Имат златни ръце! От тях са ни:

  • поканите за родителите и кумовете,
  • топер за тортата,
  • подаръчетата за гостите (дървени магнитчета),
  • табелки,
  • закачалки с надпис „Булка“ , „Младоженец“, „Кум“, „Кума“ ,
  • номерцата за масите от смола (ВЕЛИКО) и
  • програмата за деня.

Комуникацията с тях тече гладко, супер внимателни и мили са. Всичко, което поръчахме беше повече от страхотно. Благодарим им сърдечно! Гостите останаха възхитени от подаръчетата, които отговаряха идеално на горската ни тема.

шаферки

Сватбени Кецове

Pamballa – от тук са ръчно изрисуваните ни кецки с кумата, получи се много ефектно и сладко.

Сватбени Чаши & Бутилка + Чаши Подарък за Кумовете

Katerina Teneva Art – от тук поръчахме ръчно изрисуваните ни чаши + бутилка + чаши подарък за кумовете. Получих отново страхотно отношение, рисува прекрасно!

Булчинска Рокля

Прекрасната ми рокля е от Fashion House Rumina. Беше любов от пръв поглед! ❤ Това е първата рокля, която съм пробвала.

Bottega del Sarto – облеклото на младоженеца е от тук. Също беше любов от пръв поглед, буквално съблякохме манекена😃

сватбени-снимки
булчинска-рокля

Грим & Прическа

Фризьорката/ гримьорка вълшебница е от Hair salon Boutique Addict., София на ул. Солунска. Казва се Верчето. Уникален човек и още по-уникален фризьор и гримьор е! В часовия диапазон от 07:00 до 14:00 направи прическа и грим на свекърва ми, леля ми, кумата, мен, още една жена и само прическа на майка ми. Нито прическата, нито гримът ми мръднаха до 05:30 сутринта. Уникална е!!!

сватбена-рокля

Обувки

Обувките ми бяха от Мегияс.

Украса

Вази и разни други неща за украсата закупихме от Икеа.

Жената, която украси в деня (някои неща си бяхме закупили сами, други са от нея)+ донесе цветята е от гр. Тетевен, казва се Йонита. Свърши си работата страхотно, въпреки че на някои им се стори леко сопната като характер. Украсата беше прекрасна! Булченският ми букет също е от нея, невероятен!!!

булка
украса-за-сватба
сватбен-букет
подготовка-на-булката

Торта

Тортата ни е от сладкарница Иза в Тетевен. Френска селска на вкус, много лека, идеална за лятото според мен. Бяха я направили точно както искахме, донесоха ни и голяма дървена подложка, както бях помолила.

Бижута

Бижутата ми са от Swan Pearls, има ги в почти всеки Мол и имат много красиви неща!

Шаферски Рокли

Роклите на шаферките ми бяха ушити от Венчето, шивачка в Красна поляна. Сложила съм снимка и на визитката й в групата. За парите, които ни взе направи повече от прекрасни рокли. Сама закупих плата за тях от ул. Алабин, София.

шаферки

Бутониери & Късметчета

Материалите за бутониерите, късметчетата, панделки и други закупих от Химера – сватбени и цветарски материали . Супер са като цена/ качество. Свещите ни също са от там, ние ги украсихме. За тях имам малка забележка, тъй като се бяха разтопили преди църквата и една от шаферките стоя 15 минути на силен климатик, за да можем да ги ползваме изобщо.

Алкохола го закупихме от Аванти.

Подаръка за кумата беше талисман за гривната й от Пандора, а за кума – гравирана табла от Орешак. Отделно ще ги заведем в Старосел за един уикенд. Искахме да имат и по нещо за спомен, по-символично.

кумове

Маникюр

Маникюрът ми е от Anitas – може да направи всичко! Уникална е!

Халки

Халките ни са от Denis Videnov fine jewelry – страхотен професионалист, направи ги по наш проект (куче и котка – ин и ян) , няма втори такива в света❤

сватбени-халки

Сватбените бутилки са от Butilkata.

Питките ни са от Кулинарните изкушения на Емии.

Мисля, че е това, надявам се да не пропускам никого. Доволна съм от всички замесени. Направиха сватбата ни повече от това, за което бяхме мечтали! Денят беше прекрасен, неописуем, магически. Пожелавам на всяка бъдеща булка да го изпита!

сватбен-фотограф

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбена-фотосесия

Снимките са публикувани със съгласието на Jeny’s photography, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here