Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Привет, прекрасни момичета!

Сватбата ни беше на 29.08.2020, но емоциите още са с мен от този незабравим ден, все едно беше вчера

Споделям с вас впечатленията от професионалистите, които допринесоха празникът ни да бъде толкова прекрасен и неповторим, може да ви е полезно.

сватба-стара-загора
сватба-стара-загора

ФотографФото Стоянович ( Photo Stoyanovitch )

От дълго време следях работата на Стефан и дори за миг не съм си замисляла да избера друг фотограф. И той напълно оправда очакванията ми – раздаде се на макс повече от 12 часа, и въобще не го усещахме, докато ни снима, ведър е и с чувство за хумор, направи денят ни още по-прекрасен. Особено доволна съм, че младоженецът ми, който не обича много да се снима и обикновено ми мрънка, остана впечатлен и доволен. Вече получихме всички снимки и ми олекна, защото освен че съм изключително доволна от качеството, Стефан не е пропуснал нищо! Та затова, препоръчвам го с две ръце!

изнесен-ритуал-стара-загора
сватбена-фотосесия-стара-загора
сватбени-цнимки-стара-загора
сватбен-фотограф-стара-загора

ВидеоJeni & Kalin FILMS

Прекрасни млади хора, Жени и Калин са професионалисти, влагащи сърце и душа в работата си. Изгледах доста сватбени трейлъри, в търсене на нещо свежо и динамично, но същевременно романтично, което да ме докосне. Радвам се, че го открих в лицето на Жени и Калин. Много креативни и динамични, бързо успяхме да ги усетим не като част от екипа, а като наши близки приятели.

Тук е трейлърът от сватбата: https://fb.watch/2_UjvCyYa0/

сватбена-фотосесия-стара-загора

Водеща Роси Колева и Dj Сашо

Каквото и да кажа за тях ще е малко. Близки приятели ми ги препоръчаха, видяхме сватбено видео с тях и от раз се влюбих в Роси – водеше с такава лекота и настроение, прави и много забавни игри, които не съм срещала по други сватби. Още не бях запазила нищо за сватбата и се съобразих с нейните свободни дати – това беше един от най-точните ми избори за сватбата, (разбира се, след избора на младоженец). Роси и Dj Сашо ни направиха купона, всички гости танцуваха и се веселиха до ранни зори!

сватбена-рокля

Украса – Злателина

За украсата се погрижиха от Злателина, много приветливи и сърдечни хора, изключително коректни. Веднага разбраха какво искам, дадоха добри идеи и се справиха отлично с украсата! Препоръчвам с две ръце.

Сватбени Чаши & Бутилка

Сватбените чаши и бутилка са от Сладки цветя/Sweet flowers и то на отлични цени.

изнесен--ритуал-стара-загора

Сватбена Торта MONRI sweet boutique

Оказа се, че нямаше гост на сватбата, който да не беше потърсил още едно парче от тортата да си хапне – определено тя беше впечатлила всички и на вид, и на вкус! Момичето, което я направи, Мина, е прекрасна, а не стига, че е невероятно слънчева и сърдечна, пък взе че ни направи вкусна торта-шедьовър, точно каквато поисках!

Впечатли ме нейният професионализъм – тя сама докара тортата и я сглоби на място – погрижи се всичко да мине идеално!

И един съвет – не пестете от бюджета за торта – тя е като магическа пръчица в края на вечерта – дори някое от ястията преди това да не е било за отличен 6, то след едно парче вкусна торта, всичко друго бледнее.

сватбена-торта-стара-загора

Прическа & Грим

Тъй като сватбата ни беше в района на Нова Загора, за удобство си избрах професионалисти от там.

Прическата ми направи Hair style by Cvetelina D – много приятно момиче, избрах я, защото видях, че прави страхотни прически и особено къдрици.

Гримът е дело на Антония Василева, бях при нея и на пробен и съм изключително щастлива, че изцяло се съобрази с моите изисквания. И от двете момичета съм много доволна, защото работиха с лекота и направиха точно това, което искам и както аз съм си се представяла.

И съвет – силно препоръчвам, идете на пробен грим и прическа и споделете подробно вашите изисквания, ако не се харесате, ще имате време за корекции. Иначе рискувате излишни нерви и загуба на време в деня на сватбата.

стара-загора-сватба

За място избрахме Аглика Палас на язовир Жребчево. Тук съм със смесени чувства. Определено комплексът ни грабна със съчетанието от невероятни гледки, с възможността за изнесен ритуал, с големия си ресторант за основното празненство и с това, че купонът може да продължи до зори без да пречим на никой. Също така, можехме да настаним всичките си гости там в много приятни къщички (брей, сега си спомням колко време ни отне да нагласим кой къде да спи и ми става смешно). Смешно, защото по закона на Мърфи, всички стаи бяха разбъркани, нищо общо с подредбата ни и най-веселото – не успяхме да настаним всички, защото се оказа, че са дублирали стаи на нашите гости с тези на сватбата на другия ден, но пък явно собствениците на комплека най-обичат да пестят от наемане на персонал и организация. Благодарна съм, че имам страхотни и сърдечни приятели и спането по дивани, тройки на спалня и кой където свари не беше проблем за тях.

сватба-стара-загора

Булчинска Рокля

Сватбената ми рокля е от Модна къща „Финес“ Асеновград. Много доволна съм от отношението им – роклята е шита в две части по моя идея, ориентирах се в магазина им какво предлагат, казах им какво искам, от първия ме разбраха и я направиха.

сватба-стара-загора

Съвет – ако моделът на роклята го позволява, сложете си един обръч в долната част за по-лесно движение, винаги можете лесно да го махнете, но вероятно ще ви спести много мъки. На мен ми беше толкова удобно с него за ходене (особено като обух по-ниските обувки), че въобще не го свалих и нямаше нужда да си мъкна в ръка роклята при танци.

булчинска-рокля-къса

Визия на Младоженеца

Костюмът на младоженеца избрахме от Casa Di Uomo. Дамите там са много любезни, имат интересни и свежи предложения, младоженецът така се захласна, че накрая излезе с 3 костюма от там.

костюм-младоженец-стара-загора

Фойерверки

Фойерверки поръчахме от foierverki.bg, имат доста богат избор на добри цени, любезни са. Ние си избрахме готов вариант и си го пуснахме сами, много сме доволни. Ако искате да имате уау ефект от заря, но не ви се дават пари за цяло шоу, препоръчвам (а май правят и шоу спектакли).

сватбена-заря-стара-загора

В заключение неща, които вече сте чували, ама наистина са важни – бъдещи булки, това е вашият неповторим ден, ако нещо ви се иска, направете го, не пестете, после сами ще си благодарите. И внимавайте, защото денят наистина минава като миг – изживейте го на макс, не се ядосвайте за нищо (това ще ви изяде безценно време, което никога, ама никога няма да се върне), радвайте се и грейте като слънца – вие сте центъра, всички гледат вас, вие задавате темпото и градуса на целия купон. За мен този ден беше приказен и ако имам възможност, един ден ще си направя втора сватба.

сватбени-снимки-стара-загора

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбена-фотосесия-стара-загора

Снимките са публикувани със съгласието на Фото Стоянович ( Photo Stoyanovitch ), за което му благодаря, че дават възможност на бъдещите булки да видят негово творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here