Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки.

Здравейте бъдещи булки!

Нашата сватба мина на 09.10.2020. Средата на октомври, дъждовно, мрачно и хладно. Цял ден дъждът не спираше, но за нашето “Да”, като с магия се оттегли и успяхме да се насладим на всеки миг от церемонията.

Църковен Брак

Венчахме се в църквата “Въздвижение на Светия Кръст Господен в София: изключително красива и светла църква.

Ресторант

Избрахме да имаме изнесен ритуал и празнична вечеря във Villa Ekaterina. Влюбихме се в това място от пръв поглед. Има нещо много специално във въздуха и енергията на това място.

Фотограф & Видео

На първо място искам да изкажа благодарност и възхищение от труда на Jeny’s photography. Когато някой обича работата си, това определено си личи. Още от първата ни среща с нея бяхме сигурни, че сме направили правилния избор. Благодаря й, че вложи толкова много от себе си, за да създаде тази магия и да превърне всеки един кадър в мил и емоционален спомен (приличам снимки, за да уловите отношението и към всеки един детайл). Изключително талантлив фотограф, който ме накара да се отпусна и да се чувствам красива за всеки един кадър!

Доверихме се на Jeny’s Cinematography за видеото, работят страхотно в екип и получихме вълшебен трейлър и видео.

сватбен-фризьор
сватбена-фотосесия-софия
подарък-младоженец
сватба-софия
младоженец-костюм
сватбена-рокля
булчинска-рокля-софия

Украса & Координация

За украсата избрахме Exclusive Event & Decor. Каквото и да кажа за Валя ще е малко, тя е най-добрият избор, благодаря и за невероятната украса, съвети и организация, тя ни помогна толкова много и успяхме да се насладим на деня без никакви грижи! Погрижи се за всеки един малък детайл от декорацията до кординацията.

сватбена-агенция
изнесен-ритуал
сватбена-украса
изнесен-ритуал-софия
изнесен-ритуал
булчински-букет

Грим & Прическа

За гримьор се доверих на страхотната Pepa StoyanovaProface, истинска вълшебница! Гримът ми изглеждаше естествен и нежен и се чувствах невероятно на всяка една снимка, препоръчвам я с две ръце!

За прическа избрах Lyuben Nikolov, след дълго търсене на фризьор и след няколко неуспешни пробни прически открих Любо. Страхотен професионалист. Прическата ми остана непокътната след бурните танци цяла нощ.

градинска-сватба-софия
булка-прическа

DJ & Ефектно Осветление

DJ избрахме Ивайло Тахчиев, страхотен диджей и водещ. Предлага ефектно осветление, което горещо ви препоръчвам, тъй като генерира допълнително настроение.

песен-за-първи-танц
сватбена-питка
сватбен-букет-хвърляне
втора-булчинска-рокля
сватбен-ресторант-софия

Маникюр

Маникюрът беше от Маникюри – Ралица Петрова / Nails-Ralitsa Petrova. Нищо не може да й се опре. Маникюрът беше точно това, което исках.

маникюр-булка

Сватбена Рокля

Приказната рокля избрах от The Wedding Residence. Чувствах се като принцеса в нея, изработена от впечатляваща френска дантела с брокатен рисунък, върху която се открояват нежни, ръчно апликирани детайли. Радвам се , че им се доверих.

софия-сватба
сватбена-рокля
сватба-софия
булчинска-рокля

Костюм

Костюмът на младоженеца беше от Desizo Monni. Избрахме го от младоженската им колекция, качеството е много високо. Доверихме се на съветите на управителя на магазина в Paradise mall. Аксесоарите бяха специално изработени за младоженеца по поръчка ( фишу и елече).

младоженец-костюм

Постът стана доста дълъг, така че ви оставям да видите прекрасните снимки от събитието ни! Насладете се на всеки миг от този ден!❤️

сватбен-букет

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватбен-фотограф

Снимките са публикувани със съгласието на Jeny’s photography, за което й благодаря, че дава възможност на бъдещите булки да видят нейното творчество чрез препоръките от доволни клиенти!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here