вторник, май 21, 2024

Здравейте бъдещи и минали Булки!

Здравейте бъдещи и минали Булки! Аз съм Анастасия и като всички вас съм минала през тази невероятна емоция - сватбата.

Покрай организацията на моя ден събрах доста опит и полезна информация, които реших да споделя с вас.

Така лятото на 2019 направих фейсбук групата Моята Сватба - Препоръки от Булки. Честно казано не съм си и помисляла, че тя може да се развие толкова бързо, да събере толкова много аудитория и да стане най-голямата сватбена група от Булки За Булки.

Направихме я такава заедно, като си помагаме и се подкрепяме взаимно, особено в напрегнатия covid-период. Тя стана нашето женско сватбено място, където всеки спокойно може да сподели вълненията, притесненията и емоциите си. Свързахме се от различни краища на света и създадохме приятелства от групата в живота.

Най-ценният й ресурс са Препоръките от Личен Опит. С тях миналите булки предават на следващите впечатленията си за хората и местата, от които са останали доволни. Тук ще намерите много от тези препоръки и снимки, точно както са ги споделили момичетата. В нашия YouTube канал ще намерите техните сватбени трейлъри и ще видите, как наистина се е случило всичко. Винаги можете да се свържете с тях и да ги попитате за допълнителна информация и съвети, всички са много позитивни и готови да помогнат.

В YouTube канала на групата можете също да разкажете преживяванията и впечатленията си, да се похвалите и оплачете и да кажете всичко, което ви вълнува покрай организацията на сватбата. Ще намерите и много полезни видеа с професионалисти от бранша - фотографи, сватбени агенти, водещи, сладкари, златари и др., които споделят с вас професионалните си съвети и с които заедно отговаряме на най-често задаваните въпроси в групата. Насладете се и на организацията, защото сватбеният ден минава страшно бързо.

Бъдете активни в групата, питайте смело и ще намерите много отговори и идеи. Заедно е по-лесно и приятно!